100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Hvorfor er du stadig single?

Uh - et stort spørgsmål til dig? Har du nogensinde spurgt dig selv om det? Og er du kommet frem til grunden? Det kan jo være, at du nyder single livet fuldt ud, men det kan jo også være, at du faktisk virkelig savner en kæreste - en at dele tiden med. Du savner sammenværet, at have en der accepterer og elsker dig for den du er, samt støtter dig til tider.

For jo, det er fantastisk at have en kæreste, uden tvivl! Jeg nød selv min tid som single, men jeg nyder endnu mere tiden nu, hvor jeg har en virkelig dejlig kæreste. Og du kan få præcis det samme.
Så se med her i videoen, hvor jeg netop snakker mere om HVORFOR du stadig er single, og hvad du kan gøre for at blive klar til en kæreste.

Men er du KLAR til en kæreste?

Jeg hører faktisk ofte både mænd og kvinder sige "Åh jeg gad godt finde en kæreste."
Problemet er bare, at mange af dem slet ikke er KLAR til at indgå i et forhold, fordi de har noget i deres liv de først skal have fundet ud af.

Det kan være, at man er et lidt usikkert sted i livet, at man ikke har udviklet sig nok endnu, eller noget helt tredje.

Du må bare ikke jagte en kæreste, fordi du tror at det kan "fikse" eller heale dig... Det er et meget farligt grundlag for, at gå ind i et forhold.

At komme sig over kærestesorger

Hvis du sidder og er ramt af kærestesorger, og derfor gerne vil have en kæreste... Så se lige den her video først om, hvordan du kan komme dig bedst muligt over kærestesorger.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram