100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

OM MIG

“I mine teenage år var jeg en tynd, ranglet og usikker person, der ikke havde det mindste held med kvinder eller den mindste forstand på stil"
Mit navn er Christian, og jeg hjælper mænd med at forbedre områder i deres liv, som de ønsker forandring i.
Jeg fokuserer på områderne indenfor dating og det at snakke med kvinder, livsstil, tøjstil, personligt udseende og motivation. Her arbejder jeg for at hjælpe mænd med at blive den bedste udgave af dem selv.

Jeg har selv været et sted, hvor jeg ikke havde det bedste selvværd, en dårlig kropsholdning, ingen stil overhovedet og var meget indadvendt.
Alt det ændrede jeg ved mig selv. Det tog tid, og der var både op og nedture, men nøj det var det hele værd!
DERFOR VIL JEG HJÆLPE ANDRE TIL AT OPNÅ DET SAMME!

Se hvordan jeg kan hjælpe dig her:
SE MERE OM MIT FORLØB HER

MIN EGEN UDVIKLING

Det at udvikle på sig selv, kan være en meget kompliceret ting at kaste sig ud i. Derfor er det vigtigt at vide hvor man gerne vil hen, hvilke målsætninger man har og derefter finde værktøjerne der skal til.

Det her var mig i gymnasiet.
Tynd og ranglet, en tøjstil i to numre for stort, og med en frisure der levede sit eget liv.
Dengang tænkte jeg ikke så meget over det, men kan alligevel huske at det gik mig på, at de “smarte drenge” fra klassen havde så nemt ved at snakke med pigerne. Og det at pigerne havde en naturlig interesse i dem.

Jeg blev frustreret

Som tiden gik, var der noget der gik mig mere og mere på, og derfor satte jeg mig for at jeg ville lære at blive bedre til det.
Ved et tilfælde fortalte en bekendt mig om en bog, der skulle vise sig at bane vejen til flere bøger, og endnu flere bøger, foredrag og til en dating coach.
Og herfra tog jeg alt den viden jeg fik, tog en masse action og udviklede på mig selv, dag for dag.

Samtidig begyndte jeg at interessere mig en smule mere for min udstråling og mit udseende. Altså både min attitude, min krop, min tøjstil og min frisure. Det at man ved at man faktisk ser nogenlunde godt ud, gør noget positivt ved dig rent psykisk.
Samtidig betyder din udstråling også utroligt meget for, hvordan andre opfatter dig.

NU HJÆLPER JEG
ANDRE MÆND

Ud fra alt det jeg lærte, begyndte jeg at hjælpe et par kammerater med deres Tinder profiler, deres Tinder beskeder og et par idéer til hvad man kunne åbne en samtale op med i byen.
Jeg var på det tidspunkt en aspirerende hobby fotograf, så jeg havde et ganske udmærket kamera.
Og derfra kom idéen så med at specialisere mig som Tinder fotograf, simpelthen fordi jeg skød billeder til mine venner, og de fik enormt gode resultater ud af det.

Og fordi jeg selv havde brugt Tinder så meget, samt havde været på så mange dates, kunne jeg også give idéer og inputs til hvordan de kunne skrive ud til kvinderne på Tinder. For har du selv prøvet appen, så ved du også godt at det faktisk kan være svært at skrive derinde. Det er nemlig lidt noget andet end bare at skrive på Messenger… På Tinder går alting meget hurtigt, og du har kun ÉN chance med hende – Ellers har hun hundrede andre hun hellere vil skrive med.

Derfra begyndte jeg at hjælpe mange mænd i diverse Facebook grupper. Ikke kun med Tinder og som Tinder fotograf, men også med selvtillid, at blive mere udadvendt, at slippe af med sin generthed, at få en bedre stil og udseende, samt bedre kropssprog.
Alt dette ledte så til, at jeg i dag arbejder som dating coach og Tinder fotograf, og hjælper rigtig mange mænd med at få et bedre datingliv.

Ud fra alt dette kunne jeg pludselig mærke at min selvtillid steg, og det samme gjorde min livskvalitet!

Jeg begyndte at tænke mere stort, jeg turde sætte mine drømme og mål højere og var generelt mere positiv og glad anlagt.

SÅ HVORFOR ARBEJDER
JEG SÅDAN HER?

For mig er det fantastisk at se min coaching, mine råd, øvelser, åbningsbeskeder og Tinder billeder gøre en enorm forskel!
At jeg kan hjælpe til, at man som mand rykker sig så meget personligt, og pludselig får en bedre tilværelse, en gladere dagligdag og finder sig en dejlig kæreste..
Det giver mig en kæmpe stor værdi, det at hjælpe andre. Og det er tydeligt for mig, at det er her min passion ligger!

Grunden til jeg så valgte at gå all-in som dating coach og Tinder fotograf, er fordi der intet federe er end at hjælpe andre, og skyde billeder. Win-win!

Så det jeg ønsker med siden her, er at give dig idéer og inspiration til at forbedre dit datingliv.
Om du gerne vil hygge dig som single, eller om du er på udkig efter en dejlig kæreste – det kommer ud på ét.

Det hele handler om at blive en bedre version af dig selv, og derfor laver jeg alt fra videoer med råd til Tinder, selvudvikling, dating teori, tøjstil osv. Det hele hænger nemlig sammen fandt jeg ud af!

Jo mere selvsikker og glad du bliver i livet, desto mere smitter det af på dine omgivelser, og jo bedre bliver dit datingliv også!
Så jeg håber du har lyst til at følge med her på siden, og abonnere med på min YouTube kanal for at få mest muligt ud af siden!

VIL DU RYKKE DIG PERSONLIGT, OG OPNÅ DE MÅL DU VIRKELIG GÅR OG DRØMMER OM?

SE MERE HER OM HVORDAN DU KAN FÅ MIG SOM DIN PERSONLIGE COACH IGENNEM MIT MENTORPROGRAM?

Vil du også have bedre resultater på Tinder?
Få min hjælp til et sæt gode Tinder billeder!
SE MERE OM MIT
MENTORPROGRAM HER
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram