OM MIG

“I MINE TEENAGE ÅR VAR JEG EN TYND, RANGLET OG USIKKER PERSON, DER IKKE HAVDE DET MINDSTE HELD MED KVINDER ELLER DEN MINDSTE FORSTAND PÅ STIL”

Mit navn er Christian, og jeg hjælper mænd med at forbedre områder i deres liv, som de ønsker forandring i.
Jeg fokuserer på områderne indenfor dating og det at snakke med kvinder, livsstil, tøjstil, personligt udseende og motivation. Her arbejder jeg for at hjælpe mænd med at blive den bedste udgave af dem selv.

Jeg har selv været et sted, hvor jeg ikke havde det bedste selvværd, en dårlig kropsholdning, ingen stil overhovedet og var meget indadvendt.
Alt det ændrede jeg ved mig selv. Det tog tid, og der var både op og nedture, men nøj det var det hele værd!

DERFOR VIL JEG HJÆLPE ANDRE TIL AT OPNÅ DET SAMME!

Det at udvikle på sig selv, kan være en meget kompliceret ting at kaste sig ud i. Derfor er det vigtigt at vide hvor man gerne vil hen, og hvilke målsætninger man har

Det her var mig i gymnasiet.
Tynd og ranglet, en tøjstil i to numre for store – for så kan man jo vokse i det, og med en frisure der levede sit eget liv.
Dengang tænkte jeg ikke SÅ meget over det, men kan alligevel huske at det gik mig på, at de “smarte drenge” fra klassen havde så nemt ved at snakke med pigerne.

Derfor satte jeg mig for, at jeg ville lære at blive bedre til det. Og ved et tilfælde fortalte en bekendt mig om en bog, der skulle vise sig at bane vejen til flere bøger, og endnu flere bøger, foredrag, osv.
Og herfra tog jeg alt den viden jeg fik, tog en masse action og udviklede på mig selv, dag for dag.

Derfra begyndte jeg langsomt at forbedre min krops holdning. Så i stedet for at gå med sammensunkne skuldre, gik jeg mere oprejst og begyndte at smile mere.

Samtidig begyndte jeg at interessere mig en smule mere for mit udseende, altså både min tøjstil og min frisure. Det at man ved at man faktisk ser nogenlunde godt ud, gør noget positivt ved dig rent psykisk.

Ud fra alt dette kunne jeg pludselig mærke at min selvtillid steg, og det samme gjorde min livskvalitet!

Jeg begyndte at tænke mere stort, jeg turde sætte mine drømme og mål højere og var generelt mere positiv og glad anlagt.