100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Hjælp til kærestesorger

Følelsen af kærestesorger, kan være en meget hård, mørk og sørgelig følelse.
Måske du sidder og læser det her lige nu, fordi du selv er ramt af kærestesorger.

Du sidder med en følelse i kroppen af at alting bare er noget lort, det bliver aldrig godt igen, og du er frustreret over at du ikke aner, hvordan du skal komme dig over din ekskæreste og komme videre.

Har du måske brug for hjælp til kærestesorger?

Det mange gør, når de sidder og er ramt af kærestesorger, er at huske tilbage på alle de GODE ting. Man sidder typisk alene om aftenen i sofaen, og vil bare gerne tilbage til sin ekskæreste. Herfra tænker man tilbage på alle de gode oplevelser man har haft sammen, og undrer sig over, HVORFOR det egentlig ikke gik imellem jer... Men det kan være en meget farlig ting at gøre, for her vil du bare blive endnu mere ked af det.
Det du i stedet skal gøre, er at tænke rationel, og også huske på alle de dårlige situationer! Altså hvorfor det IKKE gik imellem jer. Der var altså en grund til, at I slog op, og I ikke er sammen mere.

Hvordan kommer du så videre fra dine kærestesorger og din ekskæreste?

I videoen kommer jeg ind på, hvad du effektivt kan gøre i din hverdag, for at komme bedst muligt videre efter et brud med din ekskæreste og dine kærestesorger. Det drejer sig simpelthen om at lave ting der er GODE for dig, som giver dig glæde og spænding, men som også kan være en proces.

For du skal passe på med at gøre det mange gør. Hop IKKE i byen og drik hjernen ud, for så vil jeg garantere dig, at du næste dag ligger og har det endnu værre med dig selv, din situation og dine kærestesorger. Så du skal overveje om du kan starte på et nyt projekt eller livs mål. Noget du kan bygge på hver dag, og føle et formål med!

Du savner måske bare trygheden fra din ekskæreste

Rigtig mange er også ked af det efter et brud med ekskæresten, fordi man savner trygheden i forholdet.
Den der tryghed med, at man har sig en partner man kan snakke med om alt, opleve ting med og få støtte fra.

Og når man så slår op, bliver man pludselig bange for, at man aldrig nogensinde finder sig en ny kæreste. Men endnu vigtigere, at man får den samme tryghed igen.
Spoiler alert: Du skal NOK finde en ny kæreste og komme i et forhold igen.

At komme sig efter et brud er en proces

At komme sig over kærestesorger er en proces som kan tage tid. Det må du acceptere.
Men det du skal passe på med, er at falde ned i "offer rollen" og få alt for meget selvmedlidenhed. For hvis det sker, vil du synke længere og længere ned og du vil måske stoppe med at prioritere dine hobbyer og venner. Det må du for alt i verden ikke gøre.

Hvis du vil komme dig bedst muligt over din ekskæreste, er det vigtigt at du ser fremad. Du skal overveje hvad GODT der kan komme ud af at I har slået op.

FÅ hjælp til kærestesorger, og kom videre med livet!

For der kan komme SÅ meget godt ud af det.
Du kan møde nye spændende mennesker.
Du kan starte nye hobbyer.
Du kan lære mere om dig selv.
Du kan få en endnu bedre kæreste, og et endnu bedre forhold.
Du har SÅ mange muligheder. Spørgsmålet er bare, om du vil GRIBE mulighederne, eller om du vil ligge derhjemme, være ked af det og ikke gøre noget AKTIVT for at komme videre?

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram