100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

At være usikker på sig selv - Og hvor meget det kan koste dig

At være usikker på sig selv er noget MANGE har udfordringer med. Dårligt selvværd, dårlig selvtillid, dårligt selvsyn og andre usikkerheder. De er nogle af dine værste fjender i dit datingliv.
I denne video vil jeg gå igennem et par usikkerheder, der kan holde dig meget tilbage og fastholde dig som single.

Usikker - på mange områder

Hvis du føler dig usikker som mand, vil det komme til udtryk i din udstråling, samt den måde du kommunikerer og agerer på. Specielt når det kommer til at snakke med kvinder, vil det kunne være en stor udfordring for dig. Hvis du HAR usikkerheder omkring dig selv, vil kvinder hurtigt opfatte det, og dermed miste interessen i dig. Derfor er det meget vigtigt, at du arbejder aktivt med dig selv igennem f.eks. selvudvikling og personlig udvikling.

Dit udseende kan betyde mere end du tror, men ikke nødvendigvis kun for kvinderne. Dit SELVSYN og dit selvværd kan blive påvirket af dit udseende. Hvis du er usikker på dig selv, og faktisk ikke synes du ser særlig attraktiv eller godt ud, vil det dræne på din selvtillid. Fordi du VED at du ikke ser godt ud... Hvis du derimod begynder at gå mere op i dig selv, dit udseende og din udstråling, kan du faktisk få bedre selvtillid og selvværd.

Ikke tilfreds

Hvis du ikke føler at du har et spændende liv, kan det også have indflydelse på dit selvværd og dine chancer hos kvinderne. Eller hvis du ikke føler dig værdig til kvinder, kan det også gøre dig usikker. Mange føler generelt ikke at de har et særlig godt eller spændende liv. De kigger ofte på andre og tænker, at de da har et langt mere spændende liv end de selv har. Hvis det er sandt, bliver du nødt til at BYGGE på dit liv, at få flere spændende ting ind i dit liv. Hobbyer, passioner, interesser osv. er det du skal fylde dit liv med. Fokuser på dig SELV, så skal du nok finde en kæreste.

Nogle føler også at man er blevet for gammel til at date. Hvis du var sent ude i forhold til kvinder, kan man nemt føle sig fortabt og tænkte at det er for sent at finde sig en kæreste. Det er ALDRIG for sent, det handler bare om at komme i gang! Du KAN lære at blive bedre til det med kvinder. Andre føler måske, at fordi de ikke har meget erfaring med kvinder, så har kvinder ikke lyst til at være sammen med dem. Bare fordi du ikke har stor erfaring med kvinder, betyder det altså IKKE at du aldrig får en kæreste!

Hvad koster din usikkerhed dig?

Så spørg dig selv - hvad koster det dig egentlig at være usikker? Hvor mange sociale arrangementer går du glip af pga. din usikkerhed?
Hvor mange dates holder du dig selv fra, FORDI du er usikker? Og hvor mange venskaber er gået i vasken, fordi du føler dig usikker og ikke vil sige din ærlige mening? Det endnu vigtigere spørgsmål er, hvor længe du egentlig vil blive ved med at gå rundt med denne usikkerhed i maven? Hvor meget mere af din tid og energi vil du spilde? Jeg kan fortælle dig at du KUN bliver mere og mere frustreret med tiden. Og måske du allerede har fundet ud af det..

Hvis du virkelig gerne vil ændre dig, blive mere selvsikker og udadvendt... Så se her hvordan JEG kan hjælpe dig i MIT mentorprogram.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram