100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Det at føre en GOD Tinder samtale, kan gøres ganske nemt, eller det kan gøres rigtig svært…
Men først - har du lært at ÅBNE en Tinder samtale rigtigt? Hvis ikke, så klik ind, og læs DETTE INDLÆG om en god Tinder åbner!

Få styr på din profil

Det første du jo også skal sikre dig, er at du har godt styr på din Tinder profil. Se dette indlæg om hvilke billeder du skal bruge på Tinder. Så sikrer du dig så mange matches som muligt.

Det typiske at gøre (don't do this)

Hvad gør de fleste, når de har indfundet sig på den typiske kaffedate? De snakker om hvor man er fra, hvad man laver til hverdag, og hvor man sidst har været henne på en rejse.
Det giver rigtig god mening, hvis man gerne vil lære hinanden lidt at kende – men det er bare ikke så vanvittigt sindsoprivende… Du skiller dig ikke UD, ved at sidde og spørge ind til hendes barndomsminder eller hendes sidste charterferie på Mallorca…

På Tinder er det endnu værre. Hvis du vil have en GOD Tinder samtale, bliver du nødt til at lægge overstående på hylden, og være mere kreativ, legesyg og eksperimenterende!

De følgende sætninger må du ALDRIG lægge ud med – om du er mand eller kvinde…:

”Hej”
”Har du haft en god dag?”
”Hygger du dig?”
” Hvad har du lavet i dag?”

Overstående, samt alle andre af samme slags skal du forsøge at undgå på Tinder – i hvert fald i starten af en samtale.
De er simpelthen for kedelige og enkelte. Nogle af dem er ja/nej spørgsmål, som du ALTID skal undgå! Som i ALTID!

Før du sender en besked til en kvinde, skal du spørge dig selv – ”Kan hun svare lidt mere dybdegående end ”Ja/nej” på denne besked, og samtidig lede samtalen videre med noget interessant? Hvis svaret er nej, så skal du ikke sende beskeden… Den ødelægger det for dig.

En god Tinder samtale

Det vi gerne vil med en god Tinder samtale, er at skabe dynamik og at have det sjovt – for både hendes og dit vedkomne.

Der er IKKE meget sjov ved at spørge om hun har haft en god dag – det er det de fleste andre mænd gør.

I stedet skal du være lidt kæk, sjov og ironisk! Sjovt nok ligesom i virkeligheden – der gider de fleste kvinder altså heller ikke have en tør kiks af en mand…

At drille hende i en Tinder samtale

Selv havde jeg svært ved at ”tease” hende i starten, og være kæk! Et eksempel er f.eks. at hun modsiger dig i en besked, at hun ikke kan den dag du foreslår at mødes på, eller at hun IKKE kan lide din yndlingsfilm eller yndlingsmadret. Så får du nemlig chancen for at skrive f.eks.
”No way! Det her kommer bare ikke til at gå når du er så umulig!... Jeg slår op allerede nu!” (Efterfulgt af et par grinende/smilende emojis, så hun ved at du er ironisk).

Her kan man være lidt nervøs for at hun stopper med at svare dig, eller simpelthen fjerner jeres match – men… Det ville 95% af kvinderne aldrig gøre! I stedet er hun glad for at du tør at være lidt legesyg, og spiller derfor selv med! Nu kører jeres Tinder samtale pludselig, og din opgave er nu, at fortsætte med at kigge efter muligheder hvor du kan ”drille” hende.

Et andet eksempel er, når jeg f.eks. hentyder til at jeg selvfølgelig kræver at blive nusset eller masseret til den film vi skal se sammen, og hun så spørger ind til hvad HUN får til gengæld. Her svarer jeg ganske simpelt noget i stil med ”Sig mig frøken, kræver du ligefrem noget igen?! Hmm lad gå, så må du måske få et lunkent glas rosévin, men KUN hvis du er artig!” Igen, efterfulgt af en emoji eller to.

Hvis du i en Tinder samtale kan formå at opbygge en legesyg og ironisk tone, vil du få langt bedre resultater, og dermed flere aftaler/dates!

Så prøv dig frem og vær ligeglad med om hun stopper med at svare dig, eller måske ligefrem fjerner dig.
Læs eventuelt dette blogindlæg om at være resultatuafhængig.

Vil du gerne ændre dig, men har prøvet før uden held? Var det disciplinen der manglede? Motivationen der røg efter en uge eller to?
Og kunne du virkelig godt tænke dig at få bedre selvtillid, men ikke ved hvor du skal starte?
Så klik ind her, og læs mere om hvordan jeg PERSONLIGT KAN HJÆLPE DIG, i mit 1-1 mentorprogram:

Mit 1-1 mentorprogram:

Se hvordan jeg personligt kan hjælpe dig, igennem mit 1-1 mentorprogram!
(Klik for link)

Husk også at tilmelde dig mit nyhedsbrev ude i højre side, så du altid får besked når der kommer et nyt indlæg op!

Happy swiping!

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram