100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

En god Tinder åbningsbesked

"Christian! Hvad er din bedste Tinder åbningsbesked?"
Se, det er nok det spørgsmål jeg oftest får, og det er jo faktisk et ganske godt spørgsmål!
Det mange "kæmper" med, er oftest at få samtalen godt i gang på Tinder. For det kræver jo en god åbning, altså en god Tinder åbningsbesked.
Så hvad kan du gøre, hvad kan du skrive og hvordan laver du sådan en besked?

Så vigtig er en god Tinder Åbningsbesked!

Når det kommer til at skrive på Tinder, eller en anden online dating app, har man generelt kun én chance!
Én chance for at fange hendes interesse, så hvis din Tinder åbningsbesked ikke er god nok, svarer hun dig ikke , eller også unmatcher hun dig med det samme!
Derfor er det ganske vigtigt, at du nailer den i første hug!

Husk nu at have styr på profilen FØR du skriver til hende!

Selvom I har matchet, er du slet ikke garanteret at hun faktisk vil svare dig. Det kan jo være at hun måske fik swipet lidt for hurtigt, og derfor er det så vigtigt, at du altid har styr på din Tinder profil! Både at du har billeder i høj kvalitet, og en sjov og fangende profiltekst!
Det kan også være, at du generelt ikke føler, at du får særlig mange matches på Tinder. Dette skyldes i 90% af gangene, at dine Tinder billeder ikke er særlig gode.

Hvis du skal bruge hjælp til et sæt nye og gode Tinder billeder, kan jeg hjælpe dig med det. Se mere herunder:

Hvad skal du undgå i en Tinder Åbningsbesked?

Her i videoen starter jeg først ud med hurtigt at gennemgå de ting du IKKE skal gøre, i en Tinder åbningsbesked. Altså alle de typiske, kedelige og uoriginale åbningsbeskeder, som så mange mænd fejlagtigt bruger på Tinder. Så efter at have set videoen, ved du PRÆCIS hvad du ikke skal gøre! Så allerede her er du et skridt foran.

Eksempler fra mine egne Tinder samtaler

I videoen viser jeg også hvordan jeg SELV har brugt de forskellige typer åbningsbeskeder. Så se med for at blive inspireret, og se hvordan jeg selv finder på PERSONLIGE åbningsbeskeder til hver kvinde. På den måde skiller jeg mig nemlig ud, og holder det personligt. Og DET får en kvinde til at svare på dine åbningsbeskeder, i stedet for ikke at svare eller unmatche.

Den gode Tinder Åbningsbesked

Så hvordan laver du egentlig en GOD Tinder åbningsbesked, der skiller sig ud og fanger hendes interesse? Skal du finde på din egen åbningsbesked, eller kan du bare bruge en copy/paste åbningsbesked?
Det er præcis det jeg vil snakke om her i videoen!

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram