100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

At tiltrække kvinder i dit liv

Det her er et af de helt store spørgsmål, som mange mænd har stillet sig selv før... At tiltrække kvinder - Hvordan dælen gør man egentlig det?
Her i videoen kommer jeg med seks ting som DU kan gøre nu, for at tiltrække flere kvinder i dit liv.

At tiltrække kvinder kræver selvindsigt

Hvis du gerne vil tiltrække flere kvinder, skal du for det første kigge indad og på dig selv.
Mange mænd har en mental liste over hvordan hans drømmekvinde skal være. Men har DU nogensinde overvejet, hvad der så er på en KVINDES liste over hendes ønsker til en mand? Og tror du egentlig at du passer ind på den liste?

Personlig udvikling er første punkt til at tiltrække flere kvinder i dit liv. Har du en personlighed som kvinder bliver tiltrukket af? Føler hun at du er selvsikker nok? For DET er noget der tiltrækker kvinder. En selvsikker mand!
Derefter skal du måske overveje at udvikle på dine kommunikationsevner. Er du god til at snakke med kvinder, eller er du mere ham der altid står i baggrunden når du og gutterne er ude i byen? Hvis du ikke er en mand der tør at gå op til en kvinde, kan det være noget du bør overveje at udvikle på. Men også måden du snakker OG kommunikerer på. Dit kropssprog, dit toneleje, din stemmeføring osv. Alt dette spiller ind, og har en effekt på hvordan du fremstiller dig selv.

Udseende og udstråling er også vigtigt

Betyder udseendet virkelig så meget, når det kommer til at tiltrække kvinder? Både ja og lidt nej...
Dit udseende betyder noget ja, men det er også din FREMTONING og din UDSTRÅLING der betyder meget for en kvinde.
Udseendet er hurtig at rette op på. Måske en pæn skjorte, et par bukser, et par støvler, et bælte og et ur. Måske lige en tur til frisøren, men så er den der også.
Nej det er mere din udstråling der kan være svær at forbedre hurtigt. Har du nogensinde tænkt over om du egentlig ser GLAD ud? Om du er optimistisk, har et roligt kropssprog og spørger ind med entusiasme?

DET er noget der virkelig kan tiltrække en kvinde! Altså en mand med en god udstråling. Så overvej om du burde kigge mere indad og arbejde på din udstråling OG kommunikation.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram