100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Vaner er vigtige - Seks gode vaner

Dine vaner afgør din livskvalitet, din livsglæde, din disciplin og din produktivitet. Så kan det måske være en idé for dig, at sørge for at have flere GODE vaner i dit liv, end dårlige vaner?
Her i videoen får du seks nemme og gode vaner, der kan hjælpe dig i din hverdag.

Vaner er altafgørende

Mange af os har flere dårlige end gode vaner i vores liv. Det kan trække din livskvalitet og produktivitet nedad, hvilket vil få dig til at føle dig mindre glad i hverdagen...
Vi kan nemt føle os uproduktive, dovne, energiforladte, triste, eller endda mindre værd, hvis vi har de forkerte og dårlige vaner. Derfor kigger jeg i dag i denne video på seks gode vaner, der kan modarbejde de dårlige vaner, og gøre at du blive gladere i din hverdag, give dig mere energi, mere livsglæde og bringe dig "ovenpå" igen.
Denne video er specielt til dig, der måske føler at du sidder lidt fast i livet, at du ikke ved hvordan du skal blive gladere eller måske du føler dig meget ugidelig og negativ. Her kan dette sæt nye gode vaner rigtig komme dig til hjælp. Først kigger vi på positive og gode mini vaner. Små ting som du kan udføre meget hurtigt på daglig basis. Det er vaner som at komme ud af sengen med det samme, og IKKE bruge snooze funktionen. En anden mini vane er IKKE at udsætte dit arbejde, for at Netflixe lidt i stedet for. Det hele handler om, at du skal træne dig selv til at kunne udsætte de kortsigtede fristelser.

Din disciplin og dine daglige rutiner

En af de bedste rutiner du kan indarbejde, er daglig disciplin. Alt for mange lader sig afhænge af motivation, men disciplin kan gøre LANGT mere for dig i din dagligdag.
Personligt arbejder jeg hver dag på min disciplin SOM EN VANE. Du kender sikkert en situation hvor du ved at du BURDE gøre noget bestemt. Men du FØLER ikke rigtigt for det... Her er disciplin en fantastisk VANE at få ind i livet. For så VED du, at du bare skal gøre det, og du tænker ikke videre over det. Fordi du har indført disciplin som en daglig rutine.

En anden god vane er at skrive taknemmeligheds journal.
Vi lever i en tid, hvor alt for mange fokuserer for meget på alt det de IKKE har. Alt det de mangler, ikke har og gerne vil have tager deres fokus, i stedet for at fokusere på alt man har og har opnået... Så at skrive en daglig taknemmeligheds journal kan hjælpe dig med at blive mere glad for dig selv, dit liv og alle de ting du har. At være social er faktisk også en vane. Hvis du GØR det til en vane. Det kan hjælpe med at træne din sociale muskel, som direkte resulterer i at du bliver mere udadvendt og får lettere ved at snakke med andre. Det gælder også hvordan du snakker med kvinder.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram