100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Overtænkning er noget overraskende mange af os har udfordringer med. At tankerne flyver rundt, man tænker alt for meget over alting, hvilket kan gøre det svært at tage en beslutning. Der er bare SÅ mange ting, vi konstant skal tage stilling og hensyn til, hvilket er med til at fremprovokere overtænkning.
Så vil du gerne have mere styr på din overtænkning, og tænke mindre over tingene? Så se med herunder:

 

Hvad overtænkning gør ved dig

Overtænkning kan være negativt for dig, hvis du ikke lærer at få ro på tankerne til tider.
For det første gør det, at du kan have meget svært ved at skulle tage en beslutning. Du vender og drejer alle mulige scenarier i hovedet, men ender sjældent med at tage en beslutning. Samtidig drejer du måske tankerne hen mod de negative scenarier, som egentlig ikke har særlig store chancer for at blive en realitet. Men i dit hoved gør du det til en mulig realitet.

Derefter kan overtænkning gøre det svært for dig at falde i søvn. Dårlig søvn er noget mange lider af, og det kan gå meget kraftigt ud over din hverdag og dit liv. Specielt hvis du er i en skrøbelig situation i dit liv, er din søvn meget vigtigt for dig at få ind. Så hvis du oplever at overtænke en masse når du skal til at sove, og bare ikke kan få ro i hovedet, bør du følge rådene i min video herover.

Overtænkning kan også lede dig hen imod stress, eller gøre dig mere ængstelig overfor fremtiden.

Hvad kan du så gøre for at stoppe din overtænkning?

For at få kontrol over din overtænkning, skal du blive opmærksom på dine tanker. Du må IKKE benægte dem, og prøve at fortrænge dem i hovedet. Jo mere du stritter imod, desto længere tid vil de blive der.
Her er en god idé at anerkende tankerne, for derefter at lade dem passere igennem dine tanker og ud igen. Hvis du kan lære dette, vil det hjælpe stort på din overtænkning.

Hertil vil jeg kraftigt anbefale dig at prøve meditation. At meditere handler egentlig om at være til stede i nuet, samt at få ro i hovedet. Specielt i starten af din meditation kan det være svært for dig, fordi tankerne vil flyve frem og tilbage i dit sind. Her vil du helt sikkert blive irriteret både på dem, men også på dig selv fordi det er svært at holde fokus.
Men tag din tid. Det tager gerne op til 20-30 dage med daglig meditation, før du kan få helt ro på i hovedet. Men mod overtænkning er meditation et fantastisk værktøj.

Det kræver en indsats

Hvis du gerne vil blive bedre til at få ro på tankerne, og ikke overtænke så meget - ja så kræver det en indsats.
En aktiv indsats, hvor du prøver at behandle din overtænkning på daglig basis. Det vil være svært i starten. Specielt når du føler det IKKE virker for dig.
Her kan det også være en god idé at føre daglig journal. Skriv alle dine tanker ned i en lille bog. Det er en rigtig god måde at få tankerne ud af hovedet. Det giver også et bedre overblik, når du fra dem fra dit hoved og ned på papir.

Hvis du gerne vil, kan jeg også hjælpe dig med din overtænkning i mit mentorprogram:

Se her hvordan jeg kan hjælpe dig i mit coaching forløb:

Overtænkning - Hjælp til at stoppe overtænkning

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram