100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Nytårsforsæt - new year new me! Eller hvad?....

Nytårsforsæt er det mange ser frem til hvert år, når klokken slår januar! Et nyt år, og en ny chance for at ændre dig i en mere positiv retning!
Du vil til at tabe dig, du vil dyrke mere motion, du vil finde et nyt arbejde, du vil have en kæreste - osv. osv. Der findes MANGE forskellige nytårsforsæt, men er det egentlig smart at opsætte så mange forskellige nytårsforsæt du gerne vil holde?

Er de bare en undskyldning?

Personligt er jeg ikke en inkarneret fan af nytårsforsæt, for de er ikke særlige effektive og de spilder for meget af din tid. Samtidig skuffer de dig også igen og igen...
Og hvad mener jeg så med det? Det kan du se i videoen herunder:

God planlægning slår et nytårsforsæt

Om det er et nytårsforsæt, eller en livsstils ændring i løbet af året, så hører man tit om mange der mister motivationen alt for hurtigt.
Og hvorfor ryger motivationen egentlig, for man vil jo så gerne ændre sig?

Ofte skyldes det simpelthen dårlig planlægning! Man starter for hårdt ud, man har ikke lagt en gennemført plan, eller man har ikke sit "why". Altså grunden til man gør det man gør.
Og hvad sker der uden ordentlig planlægning? Ja så ryger dit nytårsforsæt ud i toilettet, så snart kalenderen rammer februar. Det er præcis det man så ofte ser i fitness centrene. Folk er motiverede i januar, og fitness centrene er propfyldte... Ooooog så rammer vi februar, og så er alt tilbage ved det gamle igen.

Arbejd smart - hav disciplin

Så hvis du gerne vil ændre dig, så beslut dig i stedet for IKKE længere at acceptere "undskyldninger". Stop med at tænke "Jeg venter til januar, for det er en god undskyldning for at udskyde min plan..."
Arbejd i stedet proaktivt og struktureret. Arbejd SMART! Sæt dig ned, og skriv en liste over HVAD du gerne vil ændre... HVORFOR du gerne vil ændre det... HVAD du vil få ud af det. Og lav så en kontrakt med dig selv om, at du mindst giver det 60 dage før du opgiver. Herfra handler det om disciplin og vedholdenhed, hvilket er den svære del

Det heler handler om IKKE at give op, for hvis du gør er det bare endnu en tabt kamp. Alt for mange gør det samme hvert evigt eneste år. De starter op med deres nytårsforsæt, men så forsvinder motivationen efter en måned...
Simpelthen fordi du ikke kun må afhænge af motivation, når det kommer til så stor en ændring i dit liv.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram