100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Livsstilsændring - Hvad kan du få ud af livet?

En livsstilsændring er noget mange overvejer at kaste sig ud i. Men ikke alle er klar over, at man faktisk ikke behøver at lægge hele sit liv om. Men at det kan gøres step-by-step, lidt ad gangen. På den måde bliver det nemlig ikke en alt for stor mundfuld at kaste sig over, og på den måde er det nemmere for dig at overkomme.
Alle mine klienter jeg arbejder med har forskellige ønsker. De fleste af dem ønsker faktisk også at omlægge deres livsstil, hvert i deres omfang.

Nogle ønsker at blive mere produktiv og effektiv. Nogle vil gerne have bedre disciplin. Nogle vil gerne blive sundere og mere aktiv. Nogle vil gerne have et make-over i deres tøjstil og personlige udseende. Og så videre - Der er mange forskellige former for livsstilsændringer.

Se med her i videoen, hvor jeg snakker om hvad en livsstilsændring kan gøre for dig. Men også HVORDAN du kan gribe det an.

Livsstilsændring - Gør det rigtigt fra start

Hvis DU sidder og gerne vil i gang med en livsstilsændring, så gør det rigtigt fra start.
Mange kaster sig hovedkulds ud i det, uden egentlig at tænke videre over HVORFOR man gerne vil igennem en livsstilsændring.
Samtidig kan mange tro, at en livsstilsændring betyder at man skal ændre ALT i sit liv. At det er alt for omfattende, og derfor får mange aldrig startet...

Jeg tror på, at du kan starte en livsstilsændring stille og roligt op, så du på den måde opbygger den. Start med de helt små vaner og rutiner i dit liv, og arbejd intensivt på dem. På den måde undgår du at løbe frontalt ind i den mur, som rigtig mange ellers gør. Se bare d. 1 januar. Folk siger at NU skal de i gang med deres nye livsstilsændring med træning, sund kost, mindre TV og jeg skal komme efter dig...

Men der går ikke mere end to til fire uger, så er de tilbage i deres gamle liv igen. Fordi det var alt for stor en mundfuld for dem...
Så hvis du gerne vil i gang med en livsstilsændring, så gør det RIGTIGT fra start. PLANLÆG det i steps, uge for uge.

Planlæg og udfør

Hvordan kommer du så i gang med din nye livsstilsændring, så du bliver VED?
Start med at kigge på dine vaner og rutiner.
Har du nogle dårlige vaner, der gør dig mere usund, doven eller uproduktiv i din hverdag? Så kan du kigge på at udskifte eller modarbejde dem, ved at indføre nye og bedre vaner.
En vane er SÅ svær at skille sig af med. Men du kan udskifte den, eller implementere en ny og bedre vane der modarbejder den.

Samtidig vil jeg også anbefale dig, at nedskrive dine grunde til HVORFOR du vil igennem en livsstilsændring. HVORFOR ønsker du den her nye livsstil? HVORFOR ønsker du at blive mere produktiv og disciplineret? HVORFOR ønsker du at blive sundere og mere aktiv? HVORFOR vil du gerne blive mere social og udadvendt?
Skriv det ned klart, tydeligt og uddybet.
Folk opnår aldrig at gennemføre en livsstilsændring, hvis deres grunde ikke er defineret ordentligt og derefter nedskrevet. Det er disse grunde, der skal trække dig igennem på de dårlige dage.

Vil du have de bedste resultater i din livsstilsændring?

Hvis du sidder og virkelig gerne vil ændre din livsstil, men måske før har prøvet og fejlet... Eller hvis du gerne vil have hjælp til at gennemføre en livsstilsændring, og have en til at hjælpe dig igennem et step-by-step system, der har virket for mange andre, så tag et kig herunder.

Jeg har hjulpet mange af mine klienter med at opnå deres ønsker om en ny livsstil. Det er noget jeg arbejder meget intensivt på med mine klienter. For hvis du f.eks. gerne vil blive mere glad for dig selv, blive mere selvsikker eller blive bedre til at date kvinder - så handler det også om din LIVSSTIL. Når DU er glad for hvem du er, det liv du har og den livsstil du lever, så kan andre mærke det på dig. Så begynder du at udstråle en bedre selvsikkerhed og en selvtillid der kommer INDEFRA. Og netop derfor kan en livsstilsændring være det rigtige for dig.

Så se herunder hvordan jeg kan hjælpe dig i mit coaching forløb, med at gennemføre DIN livsstilsændring:

Se her hvordan jeg kan hjælpe dig i mit coaching forløb:

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram