Få det direkte fra kvinderne selv! Mød Josephine herunder:

I denne video har jeg fået besøg af min veninde Josephine, for at høre kvinders meninger om Tinder. Josephine har selv været på Tinder, før hun mødte sin kæreste. Jeg kan sige så meget, som at hun ikke var stor fan af Tinder, pga. den måde mænd opfører sig på.

Hvilke meninger har kvinderne så?

I denne video snakker vi om hvordan kvinder gerne så, at mænd opførte sig på Tinder. Vi kommer ind på hvorfor dine Tinder billeder er så enormt vigtige for dig, og om hvad du f.eks. kan skrive i en profiltekst. Den måde du kan skrive på til kvinderne, kommer vi også omkring, samt meget mere!

Videoen er spækket med tips og tricks til, hvordan DU kan få bedre Tinder resultater.
Så gør mig en stor tjeneste. Se videoen helt igennem, og begynd at gøre de ting jeg foreslår. På den måde får du meget bedre resultater på Tinder, og gør kvinderne lidt gladere!

Vil du gerne lære hvad DU kan skrive til hende på Tinder, for at fange hendes interesse?

For at kunne fange hendes interesse, er det vigtigt at du undgår at gøre det, alle de andre mænd gør. I stedet skal du finde ud af, hvad du skal skrive til hende på Tinder!

I videoen analyserer jeg på mændenes beskeder, og udpeger HVORFOR de ikke virker, og hvad man i stedet kan skrive.

Tilmed kommer jeg med eksempler fra mine egne Tinder samtaler, hvor du også kan få et par af mine åbningsbeskeder.
Ellers kan du læse flere af mine Tinder åbningsbeskeder i dette indlæg.

Få et sæt nye og gode Tinder billeder her

Mangler du også gode Tinder billeder? Vil du gerne have flere og bedre matches på Tinder? Få et sæt billeder med mig her:

Få et sæt gode Tinder billeder her