100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Hvordan fremstiller du dig selv på Tinder igennem dine billeder?

Har du nogensinde overvejet om din profil eller dine sociale medier spænder ben for din succes på Tinder?
Det er der satme flere mænd der burde spørge sig selv om, for det står altså skidt til derude! ALT for mange mænd bruger dårlige billeder på Tinder, der fremstiller dem selv meget, meget dårligt...

Spørgsmålet er om DU laver samme fejl?

Har du nogensinde spurgt dig selv om, hvordan du fremstiller dig selv på Tinder? Hvordan får dine billeder dig til at fremstå, og hvad siger de EGENTLIG om dig?
Får de dig til at kedelig ud? Ser du tyk ud? Ser du usoigneret ud eller ligner du måske bare en dårlig undskyldning for dig selv? Ser du overhovedet glad og energisk ud på dine billeder? Måske du faktisk ser trist ud på dine Tinder billeder?
Uanset hvad, så bliver du nødt til at tænke lidt mere over HVILKE billeder du bruger.

Se med og lær

I videoen går jeg igennem de fejl mange laver, og går mere i dybden med, hvordan du faktisk ikke kun skal passe på dine billeder på Tinder, men også på sociale medier generelt! Så se med, bliv klogere, ret til og få flere matches! Så simpelt er det sgu!
Efter du har set videoen, vil jeg anbefale at sætte dig ned, og kigge på din profil med kritiske øjne. Gør dine billeder noget godt for dig, og hvad signalerer de egentlig? Fremhæver de dig godt, eller får de dig faktisk til at se ud som en du IKKE er? Hvis det er tilfældet, så fjern dem med det samme og få nogle nye billeder!

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram