100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Hvordan får man nye eller flere venner?

Nye eller flere venner er altid godt at have. Det kan være du er vokset fra dine gamle venner... Det kan være at du er starte på ny uddannelse. Eller det kan være at du er flyttet til en helt ny by eller et nyt land. Så hvordan får man flere venner? Lad os kigge på det herunder:

At få flere venner kan være godt for dig

Jo længere vi rykker os ind i fremtiden, desto mere distancerede og asociale bliver vi. Vi ser sjældent vores venner, fordi vi alle sidder klistrede fast til de såkaldte "sociale" medier...
Men netop derfor er der i dag mange der spørger "Hvordan får man nye eller flere venner? Behovet for socialt samvær er STORT, men vi bruger mindre og mindre tid sammen med vores venner.

Men på den anden side, så har der aldrig været bedre muligheder for at møde og få flere venner end nu. Mange føler sig ensomme og uden venner, trods der næsten findes ubegrænsede aktiviteter, hobbyer, sportsgrene osv. man kan gå til for at møde ligesindede.
Så hvordan får man flere venner? Bl.a. igennem hobbyer!

Flere venner og bekendtskaber igennem hobbyer og passioner

Der hvor JEG selv har fundet mine venner, er igennem mine hobbyer og passioner. Jeg har tidligere snakket om, hvor vigtigt det er for dig at have den slags i dit liv. For det er her du møder mange LIGESINDEDE mennesker!
Alle de venner jeg har i dag, er generelt nogle jeg har mødt igennem en hobby eller aktivitet.

F.eks. der hvor jeg træner CrossFit, er vi meget sociale og udadvendte. Vi træner ikke med musik i ørerne, og derfor kommer man nemt til at snakke med flere, og lære nye mennesker at kende. Her har jeg fundet mange af mine gode venner i dag, simpelthen fordi det er et socialt sted at være. Et andet eksempel kunne være den lokale mountainbike klub. Hvis du både cykler mountainbike, og gerne vil lære nye mennesker at kende, samt få flere venner, kunne det være et godt sted at melde dig ind. Her er der mange der finder venner!

Så det handler om at være åben for at prøve nye ting. Du får ikke flere venner af at sidde derhjemme foran TV'et.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram