100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

"Hvordan får jeg mere selvtillid?"

Føler du ofte at din selvtillid ikke er særlig høj? Føler du dig ikke god nok? Eller spørger du tit dig selv: "Hvordan får jeg mere selvtillid?" Så har du helt sikkert nogle områder af dit liv du kan og bør udvikle på.
Fuldstændig ligesom JEG selv har gjort, og som Marcus har gjort. Begge har vi udviklet os meget, hvilket startede med at vi spurgte os selv: "Hvordan får jeg mere selvtillid?" Og det er præcis det vi tager en snak om her i videoen:

Når du ikke er særlig selvsikker - Alt det negative

Som Marcus og jeg snakker om i videoen, kan dårlig selvtillid medføre en masse negative ting i dit liv. Du kan føle dig mere usikker på dig selv, fordi du ikke TROR på dig selv. Du kan føle dig meget indadvendt, fordi du ikke "tør" at ytre dig så meget i sociale sammenhæng. Du kan komme bagud i dit datingliv, simpelthen fordi du ikke ved hvad du skal gøre eller sige overfor kvinder. Så som du kan høre kan dårlig selvtillid holde dig tilbage i en masse situationer i dit liv.

Usikkerheder er helt normalt at have i sit liv, men du kan altså OVERKOMME dine usikkerheder. Hvis grunden altså er vigtig nok for dig. For det kræver et fokuseret og struktureret arbejde at komme dertil.

Du KAN blive mere selvsikker og blive mere udadvendt. Du KAN lære at tro mere på dig selv og føle at du er noget værd. Og du KAN få nemmere ved at snakke med fremmede og kvinder. Så spørg dig selv, hvad vil det betyde for dig at få mere selvtillid?

At blive mere selvsikker kan føre til meget i livet

Her i videoen snakker Marcus og jeg om, hvordan det var da vi IKKE var så selvsikre som vi er i dag. Marcus kommer ind over den transformation han selv har været igennem, og hvordan det har påvirket hans personlighed OG datingliv.

At blive mere selvsikker påvirker nemlig mange forskellige områder af dit liv. For det første giver det dig jo en større tro på dig selv. Når du føler en dyb tro på at du VED du er en masse værd og at du kan en masse, bliver alting nemmere for dig. Når du først er blevet mere selvsikker vil du føle at du kan mere, samt at du TØR mere. Det kan påvirke dit datingliv meget, fordi kvinder synes det er meget attraktivt når en mand er selvsikker. Samtidig vil du typisk også performe bedre i dit job, fordi du nu tror mere på dig selv.

Så burde DU måske spørge dig selv "Hvordan bliver jeg mere selvsikker?" lidt oftere? Og så agere på det?

At blive mere selvsikker er en svær udvikling

Men intet kommer let, og specielt ikke en udvikling omkring at få mere selvtillid. Samtidig kan det være ekstra svært for dig, hvis du ikke er særlig glad i dit liv og din hverdag.

Hvis du føler at du bare sidder FAST i din situation og ikke længere ønsker at spilde tid eller energi på det. Så kan JEG personligt hjælpe dig med at blive mere selvsikker, samt at blive mere glad for hvem du er og dit liv.
Se mere om hvordan jeg kan hjælpe dig i mit mentorprogram herunder:

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram