100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Hvilke Tinder billeder skal du bruge?

Når det kommer til hvilke Tinder billeder du skal bruge, er det vigtigt at du faktisk tænker over dem. Du må ikke bare slynge et par halvkedelige og dårlige billeder op, fra sidste år… Bare fordi DU havde det sjovt til den fest, hvor billedet blev skudt, og DU synes at du ser godt ud på det, betyder ikke at kvinderne er enige med dig. Du bliver nødt til at tænke mere over dine billeder.

HVORFOR skal du tænke over hvilke Tinder billeder du skal bruge?

Grunden til at du bliver nødt til at tænke meget over hvilke Tinder billeder du skal bruge, er at der er STOR konkurrence på Tinder. Der er så mange mænd, der håber at finde en hyggelig fornøjelse, eller en kæreste på Tinder. Og derfor har kvinderne et stort udvalg.
SÅ DU BLIVER NØDT TIL AT SKILLE DIG UD, OG DET KAN DU GØRE MED DINE TINDER BILLEDER

Dine Tinder billeder skal være i god kvalitet

Noget af det aller vigtigste, når det kommer til hvilke Tinder billeder du skal bruge, er at fange kvindernes opmærksomhed. Derfor skal dine Tinder billeder være i god kvalitet, men det kan du læse mere om her, i mit indlæg om billeder i god kvalitet.

De skal vise dig fra dine bedste vinkler, for netop at skille dig ud fra resten af mændene på Tinder, der virkelig ikke bruger særlig gode billeder – men det kan du gøre til din fordel – at DU bruger gode billeder, og dermed får et forspring.

Så lad os kigge på hvilke Tinder billeder du skal bruge, for at få de bedste resultater.

Det første billede – Profilbilledet

Det første Tinder billede skal være close-up. Dating coach, selvtillids coach, selvværds coach og tinder billeder og coach forløb

Det første Tinder billede du skal bruge, er et godt profilbillede, hvilket er det mest vigtige. Det er det første billede en kvinde ser, når hun swiper.
Mange mænd bruger her et frygteligt billede af sig selv. Og hvis du ikke engang kan finde ud af at vælge et ordentligt billede som dit første, så er chancen rimelig høj for, at hun ikke gider at kigge resten af dine billeder igennem…
I stedet swiper hun dig direkte til venstre, og går videre. Alt dette tog hende 0,3569217 sekunder.
Så vælg altså et GODT billede af dig her.

Giv et godt indtryk og vis dig klart og tydeligt

For det første skal det vise dig klart og tydeligt. Ingen solbriller, ingen hatte, tørklæder eller hvad man nu ellers kan finde på. Billedet må gerne være close-up, altså et billede fra brystet og opefter. Så er det nemlig meget nemt at se dig tydeligt.
Du kan også sagtens bruge et billede, der fremviser hele din krop. Så længe man bare tydeligt kan se dit ansigt.
Selvfølgelig skal du ikke tage et VANVITTIGT close-up billede, så hun ligefrem får chancen for at nærstudere om dine næsehår er veltrimmede…

Brug kontraster og sløret baggrund

Prøv om du kan få et billede, der virkelig får dig til at ”springe ud af skærmen” ved at bruge kontrastfarver. F.eks. en sort sweater mod en gul eller rød baggrund. Der skal være en "PANG-EFFEKT" over det, så du virkelig fanger hendes opmærksomhed. Samtidig kan du med fordel sørge for at bruge et billede, hvor baggrunden er sløret. Det hjælper med at fremhæve dig bedre på billedet, samtidig med at det højner hele kvaliteten af billedet. Slørede baggrunde er nemlig forvekslet med et kamera af høj kvalitet, og derfor tænker man bedre om dit billede.

Det andet billede - Kropsbilledet

Billede nummer to, som du skal bruge på Tinder, er et kropsbillede. Selvom du måske allerede har brugt et kropsbillede som dit første profilbillede, kan du stadig benytte dig af et her. Det er vigtigt at det selvfølgelig fremviser dig fra din gode side, men det er siger jo sig selv.
Du skal her vise din krop i fuld figur, så hun kan se hvordan du rigtigt ser ud og er bygget. Hvis du er en større fyr, så lad værre med at snyde her. Det er så tarveligt at gemme de ekstra kilo væk, ved f.eks. at snyde med vinklerne eller at bruge photoshop. Det gør det bare ubehageligt for jer begge, når I skal mødes. Hvis du er utilfreds med dit udseende, så gør noget aktivt ved det i stedet. Så få et godt billede skudt af dig selv, i fuld krops-format til dit andet billede.

Det tredje billede: Aktivitetbilledet

Et aktivitetbillede er noget af det bedste du kan bruge på Tinder! Så længe de er i god kvalitet og ikke mørke, utydelige eller grynede.
Et aktivitetbillede, er et billede der viser dig i en situation hvor du f.eks. er i færd med din yndlingsbeskæftigelse eller hobby! Om du spiller fodbold, skak, kører mountainbike, sejler i kano eller lignende, så brug den slags billeder. Jeg kalder dem ”aktivitetbilleder”, og de skal fremvise hvilke interesser du har, og hvilke aktiviteter du dyrker.
Hele idéen med at have billeder på Tinder, er at kunne fremvise hvad du godt kan lide at lave og bruge din tid på. Dine billeder skal give hende et direkte indblik i, hvem du er som person, og hvad hun kan komme til at opleve sammen med dig. Også selvom du blot søger en engangsfornøjelse.

Det fjerde billede – gruppebilledet.

De andre billeder handler om DIG, men vi skal lige have et enkelt billede eller to med, af dig sammen med andre mennesker. Så gå efter et billede hvor du laver noget spændende med dine venner. F.eks. et aktivitetbillede sammen med dem, er fantastisk! På den måde slår du også to fluer med ét smæk! Bare husk på, at det er VIGTIGT, at man tydeligt kan se hvem på gruppebilledet der er dig, og at der er fokus på dig.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram