100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Hjælp til bedre selvværd

Hvordan kan du arbejde med dig selv for at få bedre selvværd? Kan du gøre det alene, eller har du brug for hjælp til bedre selvværd?
I denne video vil jeg fortælle dig om de tre lag af selvværd. Det er vigtigt at du kender til dem, hvis du ønsker at arbejde på at forbedre dit selvværd.

Vejen til et bedre selvværd

Sidder du med en følelse af at have lavt selvværd? En indre følelse af, at du ikke føler dig god nok eller at du ikke er særlig meget værd?
Måske du har haft denne følelse af lavt selvværd igennem hele livet? Eller er det kommet igennem de seneste par år?
Man kan forbedre sig og blive mere selvsikker. Jeg har selv gjort det, og sidenhen har jeg, som selvværds coach, hjulpet mange mænd med præcis det samme: Hjælp til bedre selvværd.

MEN - du bliver nødt til at have den rigtige viden, når det kommer til at få et bedre selvværd og blive mere selvsikker.
I denne video vil jeg gerne give dig et overblik over de tre lag af selvværd, som du kan vælge at arbejde på. Men specielt har vi fokus på det dybeste lag, dit kerne selvværd.

Det er her i dit kerne selvværd, du bør lægge mest energi på at udvikle dig og dit selvværd. De fleste arbejder på lag nummer to, dit livsstils selvværd. Det kan f.eks. være dine omgivelser, dine hobbyer, dit job, dine venner og din familie. Her kan du også få en del selvværd fra, men alt dette kan tages væk fra dig. Og hvad sker der så? Så står du uden din kilde til godt selvværd. Derfor bør du fokusere mere på det tredje lag, hvis du ønsker hjælp til bedre selvværd.

Hjælp til bedre selvværd er ikke nemt

Hvis du før har prøvet at arbejde på dig selv, ved du også hvor udfordrende det kan være.
Du skal både finde al den viden du skal bruge, for at kunne opbygge dit nye selvværd. Dertil skal du også kunne strukturere dit forløb, samt have disciplinen til at blive ved.
Specielt på de dårlige dage, er det ofte at mange fejler i deres selvudvikling. Her hopper de fra, fordi deres disciplin ofte ikke er høj nok, og derfor lader de sig afhænge af motivation i stedet. Men denne motivation kan komme og gå, da den er baseret på en følelse.

I mit arbejde som dating coach og selvværds coach, har jeg mødt mange der selv har prøvet. Mange der selv har forsøgt, at opbygge det selvværd de gerne vil have. Men det de fleste altid finder ud af, er at de har brug for hjælp til at få et bedre selvværd. Det kan nemlig ofte være svært, hvis ikke direkte umuligt SELV at oparbejde et bedre selvværd i længden.

Måske du selv har prøvet i længere tid nu, men helt ærligt - Føler du at du er kommet dertil hvor du gerne vil være? Føler du, at du har opnået det indre selvværd du gerne vil have? Eller sidder du tilbage med følelsen af, ikke at være kommet langt nok? Vær ærlig her, og lad værre med at lyve overfor dig selv.

For hvis du IKKE har opnået de resultater du gerne vil, så har du brug for hjælp til bedre selvværd.

Få min hjælp til bedre selvværd

Hvis du virkelig gerne vil have bedre resultater og bedre selvværd, kan du få mig som din selvværds coach.
Mit 10 ugers mentorforløb omhandler netop det at opbygge et bedre selvværd. Her arbejder vi i mange forskellige områder, men de falder alle tilbage på dit selvværd og selvtillid.

For så snart du har fået dette bedre på plads og er blevet mere selvsikker, vil det smitte positivt af på alle andre områder i dit liv.
Hvis du gerne vil høre mere om hvordan jeg kan hjælpe DIG, kan du herunder booke et gratis og uforpligtende kald med mig:

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram