100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Hvilke fejl laver mænd på Tinder?

Som jeg tidligere har skrevet om, er Tinder utroligt visuelt baseret – altså er dine billeder meget, meget vigtige.
Derfor tager vi i dag et kig på, hvilke fejl mænd typisk laver med deres Tinder billeder – for der er MANGE fejl… For at få den bedste viden om netop dette, har jeg skrevet rundt til en masse veninder, der alle er eller har været på Tinder, for at få DERES liste over fejl mænd oftest laver. Jeg har lavet et lille udpluk, og taget dem der gik flest gange igen – så kommer resten måske i et fremtidigt blog indlæg.

Fejl #1 – Gruppebillede som det første billede på Tinder

Den her lå klart i toppen over de værste fejl, mænd laver på Tinder. Du må simpelthen ikke bruge et gruppebillede, af dig og et par andre, som det første billede på Tinder. INGEN gider bruge til på at sidde og regne ud, hvem af dem på billedet der er dig.
Du har måske tilmed selv prøvet at falde over en kvindelig profil, hvor hun også har valgt et gruppebillede som det første billede.
Et gruppebillede er enormt godt at have på Tinder, men brug det som billede nummer tre eller derefter. Aldrig et af de to første.
Det er DIG hun eventuelt skal ses med, og ikke dig og alle dine venner… Medmindre hun selvfølgelig er mere frisk end gennemsnittet 😉
En sidste ting – når du bruger et gruppebillede, så undgå dem hvor du er sammen med venner, der ser mere attraktiv ud end dig. Jeg har hørt flere veninder sidde og snakke om, at de egentlig synes at profilens ejer så ganske godt ud, men da de så kom til gruppebilledet, var hans kammerat langt mere lækker. Så falder hendes interesse for dig nemlig drastisk, og hun ville ønske at det var din ven, hun i stedet havde matchet med.

Fejl #2 – Solbriller på billederne

Solbriller på dine Tinder billeder er generelt no-go… Helt ærligt, hun skal da kunne se dig, dine øjne og dit ansigt på billederne, for at bedømme om hun eventuelt vil ses med dig i det virkelige liv?
Et enkelt solbrillebillede kan gå, hvis du f.eks. er et spændende sted eller i en passende situation. Men brug det som et af dine sidste billeder i din Tinder profil så. Dog vil jeg sige at hvis du kan, så undgå at bruge et billede af dig med solbriller på, så gør det!
Jeg har selv set mine veninder ryste opgivende på hovederne, når de falder over en profil, hvor personen er iført solbriller på stort set alle billeder – Den går altså ikke…

Fejl #3 – Billeder med filter på

NEJ – det er IKKE cute, sjovt eller fedt med et billede af dig, med hundeører og hundesnude fra et Snapchat filter på dine billeder. Det er direkte forkasteligt… Faktisk burde det straffes, ved at skulle tvinges op på et løbebånd i bare tæer, i mindst 37 minutter hvor der ville blive fyldt rigeligt med blandede legoklodser på hele tiden…
Det er IKKE maskulint, overhovedet, at se dig med hundeører og hundesnude. Tilmed kan hun SAGTENS spotte hvis du har brugt et beautyfilter, og det er altså et ganske stort turnoff for hende. Det er heller ikke sjovt at se dig med en mærkelig hat eller et stort skæg på – så lad os droppe den slags billeder fremover. Drop ALLE billeder af dig med filter på...

Fejl #4 – Billeder med andre kvinder på

Nu smider du lige et billede på Tinder, hvor du står omringet af et par flotte kvinder på en natklub, et billede hvor du står og flirter med en flot kvinde, eller bare et billede af dig der står sammen med en pige på et billede og smiler til kameraet…. Flot – og nu smider du lige de billeder væk igen! For nej, hun tænker IKKE ”Uh, han kan bare det med kvinderne! Han må være spændende!” Slet ikke… Hun tænker tværtimod at du er virkelig tryhard, og at du ligefrem blærer dig med at du kan det med kvinderne er frastødende… Selv hvis du bare står sammen med din søster/veninde/kusine på et billede, og smiler til fotografen må du ikke bruge det billede. Så skal hun nemlig igen ud i en gætteleg, for at gætte på om det mon er en kæreste?
Og selvfølgelig er billeder af dig og din ekskæreste helt og aldeles udelukket… Hvis du smider et ekskærestebillede på Tinder, så forhøjer vi tiden på legotrædemøllen til 74 minutter, OG tempoet sættes op…

Jeg håber inderligt, at du kunne bruge overstående til noget, og fremover vil undgå den slags billeder, hvis du tidligere har benyttet dig af dem. Selv havde jeg da også et billede af mig og to veninder på min Tinder for laaaang tid siden, og jeg tænkte ikke nærmere over det. Vi kan jo alle lave en slags fejl, hvis vi ikke ved bedre. Men nu VED du bedre!

Det DU skal overveje nu er, om dine billeder på Tinder faktisk er gode nok, eller om du godt kunne bruge nogle nye:

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram