100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Kvinder er efterhånden trætte af mænd på Tinder - og hvorfor?

Ja hvorfor er kvinder egentlig trætte af mænd på Tinder?  Jo - det er faktisk ret simpelt. Fordi mænd laver så uendeligt mange fejl, uden egentlig at være klar over det. Måske du også selv har lavet nogle af disse fejl?  Jeg har I hvert fald selv tidligere, og derfor vil jeg gerne fortælle dig om dem, så du pænt kan gå uden om dem!

Så kunne du tænke dig at vide, hvilke fejl mænd laver på Tinder?

Så skynd dig at se denne video, hvor jeg bl.a. kommer ind på hvilke billeder du IKKE må bruge på Tinder. Er det okay at bruge Snapchat filtre på Tinder? Kan kvinder godt lide, når mænd bruger selfies? Hvad skal der IKKE stå i din profiltekst? Hvordan du ALDRIG må skrive, i dine Tinder beskeder til hende og meget mere.

De typiske fejl mænd laver på Tinder

Jeg håber inderligt at du vil se hele videoen til ende, for der er så mange ting du kan suge til dig! Mænd laver virkelig mange fejl, så jeg forstår godt at kvinderne er trætte af de fleste mænd. Dog skal det siges, at kvinder selvfølgelig også laver fejl på Tinder, men den tager vi i en anden video på et tidspunkt!
Efter videoen, vil jeg anbefale dig at se dette indlæg, der fortæller dig hvordan du kan skrive en god profiltekst!

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram