100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Er Tinder kun for flotte mennesker?

En af de ting, jeg oftest hører om Tinder, er at det er dømmende, overfladisk og alt for meget baseret på dit udseende. Altså at du skal være virkelig lækker for at klare dig godt på Tinder, og dermed få mange matches. For at gøre det klart: Udseende kan hjælpe dig hen ad vejen, men hvad sker der, hvis du i virkeligheden er mere kedelig end et stumt æsel med prostatakræft og kronisk ørebetændelse? – For de er satme kedelige!
Ej – udseende hjælper dig – det er korrekt, men hvis du ikke formår at fange hendes opmærksomhed og komme rigtigt ind på hende, kan du ligne en superstjerne, men stadig ikke få gode resultater…

Et par eksempler:

Er Tinder kun for flotte mennesker?
Eksempel ét:

Jeg har set utallige ”flotte” fyre, med superstjernebilleder på Tinder. Ja, de får en maaaasse matches, bevares. Men selvom de skovler flere matches til sig, end Joakim von And har mønter i sin pengetank, knalder hele lortet sammen når de skriver til deres match.
De bruger fantastiske åbningsbeskeder, såsom ”Hej”, ”Hvad laver du”, ”Fuck du er fræk” og ”Skal vi knalde?”. Vi ved jo alle, at dette er virkelig gode scorereplikker! Faktisk er de så gode, at kvinden slet ikke ved hvad hun skal svare, og derfor helt undlader at svare dig… Nej – de er elendige, og derfor fungerer det ikke.
Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive til en kvinde, så læs med I DETTE BLOGINDLÆG.

Eksempel to:

En mand, der er okay af udseende, uden at være prangende. Han går i lidt ”kedeligt” tøj, har måske en smule for meget på sidebenene, og er vant til at være ”pigernes bedste ven” – altså ham der altid bliver friendzonet… Og alle os der har prøvet at blive friendzonet, ved hvor frustrerende det faktisk er! Føj den gør nas – det er en grimmer en!
Nå, men denne mand kan faktisk finde ud af at snakke med kvinder. Han behandler dem ordentligt, og spørger ind til hende. Han er interesseret i HENDE, ikke kun hendes krop. Han vil på længere sigt, få så meget bedre resultater, end prettyboy fra eksempel ét vil få, hvis han altså har nogle gode Tinder billeder, samt en okay profiltekst.

Eksempel tre:

Et tredje eksempel, kunne være en mand, der måske ikke er helt så attraktiv overfor kvinderne. Om det er rent udseende, kropsbygning eller lign er lige meget. Han har måske gået sådan hele sit liv, ikke anet hvad han skulle sige eller skrive til en kvinde, og hans oplevelser med kvinder peakede, da han til sin konfirmation fik et trutkys af tante Grethe… Yes – hende med hinkestensbrillerne og tænder der stritter i hver sin retning, som om hun til dagligt børster tænder med en håndgranat…
Denne mand har ikke det store håb for succes med kvinder, hverken på Tinder eller i virkeligheden…. MEDMINDRE!...

Medmindre han vælger AT GØRE NOGET VED DET.

ALLE kan gøre noget ved deres udseende, stil og væremåde – spørgsmålet er bare om du er motiveret nok. Måske du ikke engang behøver at gøre så meget som du tror?
Jeg har set STORE mænd, bygget som en brugt tysk kampvogn fra 1. Verdenskrig, have mere succes med kvinder, end troede muligt – FORDI DE VAR CHARMERENDE og gjorde noget ved deres stil.

For en kvinde handler det hele ikke kun om udseende, selvom man kunne få den idé fra Tinder. Det handler også om livsstil!
For her kommer et fact: Hvis du lever i Mors kælder, spiller computer otte timer om dagen, lever af junkfood, går i alt for stort og ustilet tøj, samt gør en spækhugger misundelig pga. din vægtklasse – ja så er dine chancer med virkelig attraktive kvinder altså ikke særlig høj!
Udseendet er førstehåndsindtrykket, men alt derefter er mindst lige så vigtigt. Se bare en af overskrifterne i Ekstrabladet - "Skuffet igen efter TV-sex - Jeg troede han var mega syg sengen". Her troede kvinden, at manden var en rigtig hardcore type, der er sindsyg i sengen... Og hun blev SÅ skuffet - altså dømte hun efter udseendet, og fik en lang næse.

Men det kan du gøre noget ved!

Kig først på dig selv – ser du usund og usoigneret ud? Trænger du til en frisure, og ligner din garderobe noget fra 90érne? Så er det måske på tide med et skift i tøj- og livsstil.
Er du usund og overvægtig? Begynd at udskifte dine måltider med mere sunde måltider. Begynd at motionere, bare få gange om ugen.
Hænger håret, og trænger du til nyt tøj? Så gå til frisør, og hop ind på Asos.com eller H&M for at få skiftet din garderobe ud.

Vil du gerne blive bedre til at snakke med kvinder? Så køb bogen “Double Your Dating” med David Deangelo og se en masse stand-up comedy – det var præcis det JEG gjorde!

Personligt var jeg altid ham der blev genert i sammenværd med en smuk kvinde, og ikke anede hvad jeg skulle sige. Kvinder var det farligste i verden, og jeg havde det helt klart bedst, når jeg sad bagved min computer og gamede på liv og løs…
Min motivation var stor nok, så jeg læste et par bøger, begyndte at gå mere i byen – og blev ved.
Jeg ændrede min stil, fik en frisure – og med alt dette steg min selvtillid MEGET.

Så tilbage til emnet – er Tinder kun for flotte mennesker?

Jeg tror at svaret er en mellemløsning. Du kan ikke ligne en svedplettet ork, der kun kommer ud af sin hule når der er tilbud på Ben & Jerry´s, og forvente succes på Tinder.
Omvendt kan du heller ikke forvente succes på Tinder, hvis du er VIRKELIG attraktiv, men ikke aner hvordan du skal begå dig på Tinder… Altså hvis du ikke ved hvad du skal skrive, eller har en god Tinder profil.
Hvis du blot har et gennemsnitligt udseende, stil, livsstil osv., men samtidig ved hvordan du skal kommunikere med kvinder i virkeligheden og på Tinder – SÅ kan du komme meget meget langt.

Så spørgsmålet er, om har motivationen til at gøre noget ud af dig selv, om du vil tage de skridt der kan anbefales, og faktisk GØRE noget?

Hvis du gerne vil have et råd eller to til livsstil, tøjstil eller hvad det nu kan være, så send mig en besked her fra siden og så tager vi en snak om dig, og hvad du eventuelt kan gøre.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram