100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

En nice guy? Nej tak fra kvinderne

En nice guy. Ham som kvinderne altid kan regne med, som er godt at snakke med og vil gøre alt for andre.
Er du sådan en ?

Det kan være rigtig godt og fint i nogle situationer. Men du skal passe på, at du ikke frastøder kvinderne ved at være FOR flink! Samtidig skal du også passe på, at du ikke lader dig koste rundt af alt og alle i dit liv. Se med her i videoen for at lære mere om hvad en nice guy er.

En nice guy er sød

Som det ligger i ordet, er en nice guy sød mod alt og alle.

Han er rigtig sød mod kvinderne, vil gøre meget for dem og ikke mindst for at vise han er interesseret i hende. Men det kan faktisk have en direkte modsat effekt. Hvis du som en nice guy er alt for sød og "altid tilgængelig", kan det frastøde kvinderne i stedet.
For "en sød fyr" vil typisk ofte spørge en masse ind til hvad kvinden har lyst til, i stedet for at lede an. Så i stedet for selv at foreslå en idé til en date, vil han spørge HENDE om hvad HUN gerne vil. På den måde håber han at kunne score gode point ved hende, for at spørge ind.
Det er også rigtig fint at gøre nogle gange, men aldrig hele tiden. Hvis en mand konstant spørger ind til en kvinde og hvad HUN har lyst til, kan hun blive træt af det. Træt af, at han ikke selv kan tage teten og lede an, samt foreslå i stedet for at spørge hele tiden.

Han kan også have svært ved at stå ved egne holdninger. Hvis han fremstiller en holdning, men hun viser sig at være direkte uenig, kan han skifte mening meget hurtigt. Simpelthen for at vise hende, at han gerne vil hende, ved pludselig at mene det samme som hende. Men det har igen en direkte modsat effekt. Så pas på det ikke er det her du gør!

Har fokus på andre fremfor ham selv

En nice guy har også en tendens til at sætte andre før ham selv. I denne sammenhæng kan han nemt komme til at nedprioritere sig selv, eller lade andre træde på sig.
Et typisk eksempel kan være på arbejdspladsen. Her vil han gerne gøre en masse for andre, og derfor begynder mange at "udnytte" ham. Andre lærer, at han vil gå langt, for at få deres accept og bekræftelse. Derfor kan de også skubbe mere til ham, eller direkte udnytte ham mere. Simpelthen fordi han vil gøre så meget for andre.

Det kan resultere i, at en nice guy lever et liv, hvor han er vant til at blive udnyttet. Et liv, hvor andre hurtigt spotter en mulighed for at bruge ham, til at fremme egne mål. Og fordi det er så vigtigt for ham at få andres accept, gør han det glædeligt.
Også selvom han inderst inde godt kan mærke, at det ikke gør ham glad. At han faktisk bliver sur over at andre sådan udnytter ham.

Er du en nice guy?

Spørgsmålet er om DU mon er en nice guy? Om du er en, der er alt for sød ved kvinderne og derved bliver fravalgt? Om du er typen, som andre udnytter? Om du sætter andre før dig selv?

Hvis du gerne vil ændre det, og begynde at kunne sætte dig selv før andre. Så kan du herunder se mere om hvordan jeg kan hjælpe dig i mit mentorprogram:

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram