100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Dårlige vaner

Dine vaner bestemmer din livskvalitet, og dårlige vaner giver dårlig livskvalitet. Det er hårdt sagt, men det er sandt.

Når det kommer til dårlige vaner, findes de selvfølgelig i forskellige størrelser. Små og store dårlige vaner. Vi har alle sammen nogle af dem, og de er pokkers svære at slippe af med. Ofte er du også udmærket klar over, at det du gør faktisk er en dårlig vane, men alligevel gør du det. Også selvom du ved at det ikke er godt for dig...
Vi er hvad vi gør hver dag, altså vores vaner, og derfor er det enormt vigtigt for dig, at blive opmærksom på hvordan dit vanemønster ser ud.

Så se med her i videoen, hvor jeg netop snakker mere om dårlige vaner, og hvilke du særligt skal passe på med!

Min egen erfaring

Yes - jeg havde OGSÅ selv en masse dårlige vaner. Jeg prøvede at stoppe dem, men faktisk er de langt mere vanskelige at slippe af med, end man lige tror.
Det jeg lærte var, at det virker langt mere effektivt at UDSKIFTE en dårlig vane, med en GOD vane. Og da jeg begyndte på det, ændrede det virkelig meget for mig. Her kunne jeg gå fra f.eks. at udskifte min dårlige vane med at sidde oppe til langt ud på natten og spille computer. I stedet begyndte jeg at gå tidligere i seng og stå tidligere op. Nu havde jeg pludselig mere energi i morgentimerne, hvilket gjorde mig langt mere produktiv og frisk.

Dine vaner bestemmer hvem du er

Har du nogensinde hørt udtrykket "Vi er hvad vi gør, og hvad vi gør er vores vaner". Det er så rigtigt sagt. Vi er et resultat af vores vaner, fordi de egentlig bestemmer vores dag.
Så hvad tror du er bedst? At have dårlige eller gode vaner?

Det du NU skal gøre, er at se indad og kigge efter om du mon har nogle dårlige vaner. Vurdér om de kunne trænge til at blive skiftet ud med en bedre vane, og gør det!
At gøre det er ikke svært, men at blive ved kan være enormt vanskeligt!

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram