100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Bliv mere ligeglad med hvad andre tænker

Yes - et af mine absolut yndlingsemner - Bliv mere ligeglad med hvad andre tænker! Og hvorfor så det? Jo, der er MANGE positive effekter af at blive mere ligeglad.
Rigtig mange af os bruger nemlig frygtelig meget energi i hverdagen, på at bekymre os om alt muligt. Vi bekymrer os om vores job, vi bekymrer os om vores partner, vores venner, weekenden der kommer, om bilen bryder sammen - og meget meget mere.
Og endnu vigtigere, så bekymrer vi os meget om, hvad ANDRE tænker om os.
Men 90% af alt det l*rt vi går og bekymrer os så meget om, sker ALDRIG nogensinde... Problemet er bare at du bruger enormt meget energi på det. Og det kan resultere i at du føler dig mere presset, at du får lavere selvværd eller bliver mere stresset over din situation.

Koncepter til at blive f*cking ligeglad

I videoen her, kommer jeg med nogle MEGET brugbare koncepter på, hvordan du kan blive mere ligeglad. Og specielt indenfor emnet "Bliv mere ligeglad med hvad andre tænker". For det er VIGTGIT for dig!
Personligt brugte jeg dem selv i min egen udvikling, og så enorm effekt af dem. Jeg deler dem nu med dig, så du også kan begynde at blive mere ligeglad, og derved blive mere glad og lykkelig. Simpelthen fordi du nu ikke længere skal gå rundt og bruge så meget energi på at bekymre dig.
Du kan nemlig også lære at være f*cking ligeglad! Bare husk på at det er en proces, og at det ikke kommer til at ske på to dage...

God inspiration - Bliv ligeglad med hvad andre tænker

Jeg har selv læst Mark Mansons bog med titlen "Kunsten at være F'cking ligeglad", og jeg nævner den også her i videoen.
Han har fat i nogle gode koncepter, som giver et anderledes perspektiv end hvad mange andre "selvudviklings bøger" giver.
Og specielt når det kommer til emnet at blive mere ligeglad.

Hans tilgang er nemlig ikke så formel, og derfor tror jeg at han rammer sømmet bedre og mere direkte, end så mange andre.
Han formår virkelig at simplificere det, for når det kommer til vores egen udvikling, er der mange forfattere der gør det meget indviklet. Og hvis personlig udvikling bliver for kompliceret, så gør vi ikke nok for at opnå den.

Det kan betyde meget for dig at blive mere ligeglad

Emnet "Bliv mere ligeglad med hvad andre tænker", kan du få så meget ud af det! Ikke kun mere frihed, men også mere glæde, energi og overskud. Simpelthen fordi, at du nu ikke længere skal drøne rundt, og bekymre dig så meget over hvad andre tænker om dig.

Så hop ind og se videoen, lær at blive mere ligeglad, og køb eventuelt bogen hjem.

Jeg har også lavet en video om, hvordan du kan stoppe med at bekymre dig mere, og hvilken magt det faktisk har over dig.
Den kan du se her:
"Stop med at bekymre dig om hvad andre tænker om dig"

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram