100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Banned eller shadowbanned på Tinder

Har du oplevet at få en besked fra Tinder om, at din konto er blevet udelukket / banned fordi du har overtrådt deres retningslinjer?
Eller er du mon blevet shadowbanned på Tinder, hvor du stadig kan swipe, men dine matches modtager ikke dine beskeder. Ja og så får du ingen nye matches?
Så læs endelig videre for at se, hvad du så kan gøre nu.

Hvorfor bliver du banned på Tinder?

Der kan være mange grunde til, at du bliver banned på Tinder.

Måske du har fornærmet nogen, hvorefter de så har anmeldt dig.
Måske du har haft et billede med dig og et eksotisk dyr på din profil? F.eks. et af de klassiske tiger billeder. Det vil Tinder nemlig ikke støtte op om.
Eller måske du har gjort noget helt tredje?

Uanset grunden, så er Tinder IKKE særlig tilgivende, hvilket vil sige, at når du først er banned på Tinder... Ja så er du f*cked....

Kan man så slet ikke gøre noget?

Jo ro på! Du KAN altså godt komme tilbage på Tinder, så hele dit kærlighedsliv og datingliv ikke skvatter sammen nu.
Og her er der forskellige metoder du kan benytte dig af. MEN du skal være meget forsigtig med, hvordan du laver din nye Tinder konto. Ellers bliver den også bare banned med det samme!

Tinder er nemlig ret snu, i forhold til at finde ud af om du bare laver en ny konto.

Banned på Tinder - eller bare shadowbanned?

Tinder kan også vælge at "shadowbanne" dig, hvilket vil sige at du godt kan bruge appen som normalt. Men dine beskeder vil ikke nå ud til dine matches, og du vil som regel heller ikke få nye matches ind.
Tinder kan shadowbanne dig, fordi du måske har overtrådt deres retningslinjer i en grad, så de ikke helt vil banne dig... Men samtidig vil de heller ikke have, at du kan genere flere brugere - og så er du shadowbanned.

Se videoen for at finde svar

Så hvis du gerne vil lære hvordan du kan blive un-banned eller oprette en ny profil på den rigtige måde - Så se med!
HUSK OGSÅ AT TJEKKE OM DU BRUGER DE RIGTIGE BILLEDER PÅ DIN NYE TINDER PROFIL! DET KAN DU SE MERE OM I DENNE VIDEO OM GODE TINDER BILLEDER.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram