100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

At date som lav mand - betyder højden så meget?

I denne video skal vi ind over at date som lav mand.
Mange mener at kvinder generelt gerne går efter en høj mand. Hvilket vil sige, at det kan være svært for dig få succes med dating som en lav mand. Men passer det nu egentlig også?

En lav mand - og hvad så?

Er kvinder virkelig kun til høje mænd? Nej det er de ikke alle sammen. Er der nogle kvinder der går efter høje mænd? Ja det er der. Så simpelt kan det siges. Men det betyder ikke, at du som lav mand ikke kan få succes med kvinder.

Lad os tage et eksempel. Jeg har en veninde der selv måler 185 cm i højden. Det er relativt højt for en kvinde.
I hendes tilfælde vil hun helt sikkert gå efter en høj mand, simpelthen fordi det får hende til at føle sig mere kvindelig og "lille".
Så høje kvinder har en tendens til at undgå en lav mand, simpelthen fordi hun så selv bliver for høj. Specielt hvis hun også godt kan lide at gå i stiletter eller høje støvler.

Du er en lav mand - så gør noget andet

Alright, så der findes en del kvinder der undgår en lav mand, og mere sigter efter høje mænd. Og hvad så?
Vil du lade det få dig ned med nakken? Vil du nu leve resten af livet som single? Eller vil du gøre noget ved det du faktisk KAN gøre noget ved.

Vi er født som vi nu engang er, men moderne teknologi har gjort at vi kan ændre vores udseende i en hvis grad. Du kan få ordnet din næse, du kan tildække din acne med make-up eller du kan få implantater i balderne.. Sidstnævnte vil jeg BESTEMT ikke anbefale dig.. Specielt ikke som mand...

Nå, men min pointe her er at du bare IKKE kan ændre din højde. Faktisk er din højde en af de eneste faktorer ved dit udseende, som du ikke kan ændre. Det må du simpelthen acceptere. Men hvad kan du SÅ gøre i stedet?

Du kan udvikle på dine personlige sider som f.eks. din personlighed, din karisma, din humor, din elegance, din charme osv. Som en lav mand har du SÅ mange muligheder, hvis du altså vil SE mulighederne.

Pas på med at lade din højde påvirke dit selvværd

Ja, det er NEMT at lade din højde påvirke dit selvværd. Hvis det altså er noget der går dig meget på. Det er nemt at smide håndklædet i ringen, fordi nogle kvinder ikke foretrækker en lav mand.
Og det gør det bestemt ikke nemmere at du før er blevet afvist mange gange, pga. din lave højde.

Men som jeg nævnte overfor, og som jeg snakker med Jacob om i videoen, handler det om dit SYN på tingene.
Jacob havde også mentale udfordringer omkring hans lidt lave højde i starten. Men han vendte det personligt om, og bare udviklede på sin personlighed. Og jeg kan hilse og sige, at Jacob IKKE har problemer med hans datingliv. Trods han er en lav mand.

Min egen personlige datingmentor som hjalp MIG tidligere, var selv 171 cm høj! Tror du HAN lod sig gå på af det? NEJ! Han kiggede i stedet på sig selv og tænkte - hvordan kan JEG udvikle på mig selv, så kvinderne ikke kun dømmer mig på min højde?

At udvikle på dig selv som lav mand

Det kan bare være svært at se udover din højde, hvis du er en lav mand og gerne vil have mere gang i dit datingliv. Det kan være svært at tænke anderledes og se anderledes på tingene, nu hvor du er så vant til at blive afvist. Derfor er det vigtigt at kigge på at udvikle et INDRE selvværd.
For som jeg snakker med Jacob om i videoen, så KAN du få så godt et selvværd, at du faktisk er ligeglad med at blive afvist pga. din højde. Men det handler om at tage det første skridt, og det kan være svært at gøre alene.
Herunder kan du se, hvordan JEG personligt kan hjælpe dig med bedre selvværd, igennem mit 10 ugers mentorforløb.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram