100% tilfredshedsgaranti - Få alle pengene retur indenfor 14 dage hvis forløbet ikke er dig alligevel

Fotograf til mænd
Få bedre dating billeder

Hvordan arbejder jeg?

En fotograf til mænd, der gerne vil have bedre resultater i deres datingliv og på online dating apps og hjemmesider...
Det er præcis det jeg arbejder som.

Jeg har tidligere arbejdet som fotograf til virksomheder, hvor jeg skød billeder og video for dem. Men da jeg havde en stor drøm om at hjælpe mænd med at udvikle på sig selv og få bedre dating resultater, besluttede jeg mig for at blive fotograf til mænd. På den måde kan jeg hjælpe andre mænd med også at få bedre resultater på f.eks. Tinder, Happn, Bumble eller andre dating hjemmesider.

Derfor har jeg siden specialiseret mig i at tage billeder af mænd, der er tiltænkt dating apps og hjemmesider. Her tænker jeg specielt på hvordan du fremstiller dig selv, hvad du udstråler, din påklædning og den måde du sidder, går eller står på billedet. Alle disse har noget at sige, hvis du som mand gerne vil have bedst mulige resultater på dating apps.
Se mere om hvordan jeg kan hjælpe dig, med et sæt gode billeder her:

Hvorfor er der brug for en fotograf til mænd?

Hvis du er mand, og har prøvet f.eks. Tinder, så ved du også at disse dating apps er visuelt baserede. Altså, du bliver bedømt på dine billeder.
Og derfor gælder det om at have nogle gode og flotte billeder, der fremstiller dig selv fra dine bedste sider.

Vi mænd har bare den udfordring, at vi for det meste aldrig HAR gode billeder liggende af os selv, og vores venner kan IKKE finde ud af at tage gode billeder af os...

Vi ender derfor med enten at bruge nogle gamle billeder af os selv, eller at knipse et par hurtige selfies af os selv... Og det går bare ikke som gode dating billeder... Kvinder synes hverken om at du bruger gamle billeder, hvor du ikke ligner dig selv, og selfies er HELT udelukket, hvis du vil have succes på f.eks. Tinder.

Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville specialisere mig som "dating fotograf" eller fotograf til mænd. På den måde kan jeg nemlig hjælpe mænd med at få kanon gode resultater på f.eks. Tinder!
Og jeg kan også hjælpe dig.

Dårligt Tinder billede og et godt Tinder billede

Her kan du til venstre se et dårligt billede. Det er taget i dårlig belysning, på et toilet, det er en selfie, man ser ikke glad ud, man er ikke pænt påklædt, det er grynet og gult i farverne... Til højre kan du se et godt billede, taget i flot lys, med et godt kamera, i et sæt pænt tøj og med et smil på.

Forskellen er stor, og der er ét af disse billeder der giver GODE resultater på Tinder - gæt selv hvilket...

Så ligner dine billeder ikke det til højre, men mere det til venstre? Så overvej om DU har brug for en fotograf til mænd, så DU også kan få et sæt gode datingbilleder, og dermed bedre resultater på de dating apps du bruger.

Se mere om hvilke dating billeder du bør bruge

I denne video kan du se mere om, hvilke dating billeder jeg, som fotograf og dating coach, vil anbefale dig at bruge:

Få min hjælp til nye billeder!

Jeg håber at du nu kan se HVORFOR det er så vigtigt, at du har gode dating billeder på din online dating profil.
Du bliver bedømt ud fra dine billeder, og er dine billeder hverken gode, eller fremstiller dig godt - ja så får du også resultaterne derefter.
Som fotograf til mænd / dating fotograf, kan jeg hjælpe dig med at få et sæt nye og gode billeder til Tinder, Happn eller lign.

Optimer dine resultater
med et coaching forløb

SE MIN GRATIS DEMOVIDEO
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram