Hvad gør en Tinder åbner god?

Er der én god Tinder åbner der bare virker? Svaret er nej… Spørgsmålet er så: Hvad skal man skrive på Tinder?
Et af de store problemer jeg oftest hører mænd snakke om, er at kvinden aldrig svarer på hans Tinder åbner, altså den første besked han sender til hende. Måske du også har oplevet det samme, og nu er ved at blive frustreret over dette?

Hvad er opskriften på en god Tinder åbner?

Så lad os i dette indlæg, dykke ned i, hvad der egentlig gør en god Tinder åbner god, så DU kan få en langt bedre svarrate fra kvinderne! Og selvfølgelig: Hvad skal man skrive på Tinder, og hvordan gør man?

Skil dig ud!

For det første, er det ENORMT vigtigt at du skiller dig ud! Du kan ikke lyde som alle andre, og bare skrive f.eks.:
“Hej”
“Halløj”
“Hvordan går det?”
“Hej smukke”
“Wauw!”
😊

Jeg har skrevet om dette tidligere, men vil UNDERSTREGE, at overstående og lignende Tinder åbnere er ELENDIGE. Så undgå dem!
En attraktiv kvinde får gennemsnitligt 50 af sådan nogle beskeder OM DAGEN! Så hvorfor skulle hun gide, at svare på DIN besked?

Komplimenter er kedelige

Tilmed skal du også undgå at skrive kedelige komplimenter, som egentlig bare er en konstatering, af det hun allerede ved… F.eks.:

“Du ser godt ud”
“Sødt smil! “
“Du er lækker”
“Du er fræk”
“Flot krop”
“Du ser charmerende ud”
“Dejligt varmt smil”
“Du ser smuk ud”

Komplimenter er gode, når du er i den VIRKELIGE verden, og er sammen med pigen, men IKKE online! Så hvordan bruger du en Tinder åbner godt? Og hvad skal man skrive på Tinder?

Gode Tinder åbningsbeskeder. Dating coach, selvtillids coach, selvværds coach og tinder billeder og coach forløb

De fem trin

Der er fem trin til en god Tinder åbner man kan bruge, og de kommer her:

TRIN 1:
Brug hendes navn! Næsten ingen mænd, nævner faktisk hendes navn i deres Tinder åbner. Så start med at skrive ”Hej Maria…” Men selvfølgelig KUN hvis hun hedder Maria – ellers bliver det noget værre noget, og det kan jeg ikke anbefale!

TRIN 2:
Hold beskeden kort og simpel!

TRIN 3:
Stil et spørgsmål! Hvis du ikke stiller et spørgsmål, kan du ikke forvente et svar.

TRIN 4:
Få styr på din stavning og grammatik. For helt ærligt, din telefon kan klare det for dig – få nu styr på det!

TRIN 5:
Styr dit emoji-forbrug, medmindre din Tinder åbner er baseret på emojis. Ellers er der ingen grund til at overstryge beskeden med dem.

Overstående er kun retningslinjer! Jeg har selv åbningsbeskeder, der ikke overholder alle sammen. Men prøv generelt at holde dig til dem, hvis ikke du har andre gode åbningsbeskeder.

Hvad skal man skrive på Tinder i en Tinder åbner?

Jeg vil helt afgjort anbefale dig at finde noget i hendes profil, og skrive ud fra eller spørge ind. Det kan både være på hendes billeder, men bestemt også i hendes profiltekst, hvis hun da har sådan en. På den måde gør du det personligt, og hun kan se at du IKKE blot har lavet en copy/paste besked, og sendt den til 20 kvinder i streg!
Så gør dig lidt umage, og tag dig tid til at finde på en god Tinder åbner ud fra hendes profil.
Alternativt kan du bruge en copy/paste besked, men disse kan du også gøre bare lidt personlige.

Og ellers, så se videoen længere oppe. Her kommer jeg med mit bud på nogle solide Tinder åbnere, og noget inspiration til hvordan du selv kan lave dine egne.

Få et sæt nye og gode Tinder billeder her

Mangler du også gode Tinder billeder? Vil du gerne have flere og bedre matches på Tinder? Få et sæt billeder med mig her:

Få et sæt gode Tinder billeder her