FÅ MIG SOM DIN PERSONLIGE MENTOR – SE MERE HERUNDER:

HVAD KAN JEG SÅ HJÆLPE DIG MED?

mentorprogram crop

Fordelene ved at have et godt selvværd er enorme for dig! Det vil forbedre din livssituation, dine forhold, dine sociale interaktioner og gøre at du generelt får det bedre med dig selv. Du vil blive bedre til at tackle hverdagen og den eventuelle negativitet du møder – for den vil du sgu møde derude. Og vigtigst af alt, så vil det give dig langt bedre resultater hos kvinderne!

Kender du det med, at du ikke ANER hvad du skal sige til en smuk kvinde? At du simpelthen ikke ved hvordan du skal åbne en samtale med hende, eller holde en sjov og spændende samtale kørende?
Eller det at du simpelt ikke forstår hvorfor kvinder gør som de gør, og du gerne vil blive bedre til at forstå dem, bedre til at tiltrække dem, og bedre til at forføre dem?
Det er præcis det vi sammen vil arbejde med her, så DU kan få de oplevelser med kvinder som du ønsker!

Alright! Det er helt okay – og normalt at være genert. Men har du nogensinde overvejet hvad din generthed kan koste dig? At du ikke får taget dig sammen til at sige hej til hende den smukke kvinde i baren? At du faktisk holder dig selv tilbage på mange punkter i dit liv, simpelthen fordi du er for genert til at stå frem og sige din mening?
Heldigvis kan man gøre noget ved sin generthed, med de rette værktøjer, de rette øvelser, og den rigtige vejledning!
Og det er præcis det jeg kan hjælpe dig med! At overkomme din generthed, så du bliver mere selvsikker. Både overfor kvinder, men også i din dagligdag!

Vil du gerne blive mere udadvendt og social? At blive bedre til bare at kunne snakke med de fleste, og starte en samtale med en fremmed?
Og kunne du også godt tænke dig at blive bedre til at skrive med kvinder? Over f.eks. Tinder eller Instagram?
Netop det at blive mere udadvendt, og blive bedre til at snakke med folk, var et kæmpe problem for mig! Men efter jeg fandt en løsning og blev bedre til det, ændrede det virkelig mit liv!
For det at kunne snakke til stort set alt og alle, giver din selvtillid et solidt spark bagi, og du vil ikke længere føle at du holder dig selv tilbage!

Når det kommer til at blive og føle sig mere attraktiv, så skal vi naturligvis også et smut forbi dit udseende og tøjstil.
Ikke at du skal til at gå i dyrt designertøj eller fancy jakkesæt, for den slags gør jeg heller ikke selv. Det vi skal gøre, er at finde en stil der passer til dig, og som du føler dig godt tilpas i.
Selv gik jeg altid i for stort tøj da jeg var yngre, for så kunne jeg jo “vokse i det”…
Mit tøj var alt for stort, og derfor sad det ikke særlig godt på mig! Samtidig var der INGEN stil over det – OVERHOVEDET!

Det at give din garderobe en overhaling kan gøre ENORMT meget for dit udtryk! Så jeg kan hjælpe dig med inspiration til en ny tøjstil, og et nyt personligt udseende, med frisure og hele pibetøjet!
Jeg var selv igennem sådan en tur, men det tog LANG TID og kostede mange penge i tøj jeg aldrig fik brugt, fordi jeg ikke havde en rådgiver på det punkt.

Har du målsætninger for livet, men virker de uoverkommelige? Eller vil du egentlig gerne finde frem til dine målsætninger, uden helt at vide hvad du vil endnu?
Det at have målsætninger er enormt vigtigt, for uden et mål – hvordan ved du så hvor du er på vej hen, eller hvordan du kommer dertil?
Om det er at begynde at træne, udvikle gode vaner, starte en ny passion eller en forretning, så har du brug får mål. Og selvfølgelig også en plan for hvordan du kommer dertil!

Vi kan lige så godt udnytte de muligheder der er tilgængelige, så hvis du vil, kan vi også kigge på Tinder og andre dating apps.
Her hjælper jeg dig med at opsætte en skarp profil, med den rigtige kombination af billeder og en god profiltekst.
Hvis du skal bruge hjælp til billeder, kan jeg også tilbyde dig et sæt lækre Tinder billeder.
Alt dette kan du bl.a. læse mere om, på min anden hjemmeside A Box of Matches!

HVORDAN FUNGERER DET?

I mentorforløbet vil jeg hjælpe dig med:

  • Hvordan du bliver mere selvsikker, mindre genert og hvordan du bliver mere attraktiv overfor kvinder
  • Hvor og hvordan du kan møde og tiltrække DIN foretrukne type kvinde
  • Hvordan du snakker og flirter med kvinder, selvom du ikke har meget erfaring med det i forvejen
  • Hvordan du opsætter en spændende, hyggelig og sjov date
  • Hvordan du fortsætter på egen hånd efter mentorforløbet er slut

Generel info om mentorforløbet:

  • Forløb over 10 uger
  • To ugentlige Skype / Zoom samtaler (60-90 minutters varighed)
  • Opgaver du skal udføre indtil næste samtale
  • Support igennem Messenger til hurtige spørgsmål, udveksling af idéer mm.
  • Mulighed for tilkøb af ekstra uger

TAG NU ANSVAR FOR DIT EGET LIV OG GØR NOGET GODT FOR DIG SELV!

HVORDAN KOMMER DU I GANG?

review1-compressor Du sender mig en mail, hvori du kort beskriver hvor du er i dit liv, hvad du ikke er tilfreds med og gerne vil ændre, samt hvad du ønsker at opnå.

review1-compressor Vi aftaler et tidspunkt til et gratis og uforpligtende skype-opkald, hvor vi snakker om din problematik, og hvordan jeg specifikt kan hjælpe dig mod DINE mål.

review1-compressor Vi opsætter dit endelige mål OG nogle milepæle vi undervejs skal opnå i forløbet. Planlægning betyder ALT! Herefter tilrettelægger jeg et program til dig.

review1-compressor Mentorforløbet går i gang, i de forskellige faser jeg har planlagt for dig, og med dine målsætninger for øje.

FÅ EN SAMTALE MED MIG NU!