FÅ MIG SOM DIN PERSONLIGE DATING COACH ONLINE

FÅ EN SAMTALE MED MIG NU!

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED I ET COACHING FORLØB?

BLIV MERE SELVSIKKER – OGSÅ OMKRING KVINDER

Som dating coach, er min første opgave at hjælpe dig med at blive mere selvsikker og glad for dig selv! Det vil forbedre din livssituation, dine forhold, dine sociale interaktioner og gøre at du generelt får det bedre med dig selv og dit liv. Du vil blive bedre til at tackle hverdagen og den eventuelle negativitet og modtang du møder – for den vil du sgu møde derude. Og vigtigst af alt, så vil det give dig langt bedre resultater hos kvinderne!

BLIV MERE UDADVENDT OG SOCIAL

At være udadvendt og social, åbner pludselig op for en masse nye muligheder! Du føler dig ikke længere akavet i større forsamlinger, du er ikke længere bange for at sige din mening, og du vil ikke længere føle så stor modstand ved at skulle gå over til en kvinde for at sige hej.
Som dating coach, er dette for mig, et enormt vigtigt felt at arbejde med hos dig. For det at kunne snakke til stort set alt og alle, giver dig mere selvtillid, og du vil ikke længere føle at du holder dig selv tilbage!

BLIV BEDRE TIL AT SNAKKE MED KVINDER – OG FORSTÅ DEM BEDRE

Kender du det med, at du ikke ANER hvad du skal sige til en smuk kvinde? At du simpelthen ikke ved hvordan du skal åbne en samtale med hende, eller holde en sjov og spændende samtale kørende?
Eller det at du simpelt ikke forstår hvorfor kvinder gør som de gør, og du gerne vil blive bedre til at forstå dem, bedre til at tiltrække dem, og bedre til at forføre dem?
Det er mit job som dating coach, at lære dig præcis alt det overstående, så DU kan få de oplevelser med kvinder som du ønsker!

PIFT DIN PERSONLIGE TØJSTIL OP

Når det kommer til at blive og føle sig mere attraktiv, så skal vi naturligvis også et smut forbi dit udseende og tøjstil.
Ikke at du skal til at gå i dyrt designertøj eller fancy jakkesæt. Det vi skal gøre, er at finde en stil der passer til dig, og som du føler dig godt tilpas i.
Det at give din garderobe en overhaling kan gøre ENORMT meget for dit udtryk! Så jeg kan hjælpe dig med inspiration til en ny tøjstil, og et nyt personligt udseende, med frisure og hele pibetøjet!
Jeg var selv igennem sådan en tur, men det tog LANG TID og kostede mange penge i tøj jeg aldrig fik brugt, fordi jeg ikke havde en rådgiver på det punkt.

OVERKOM DIN GENERTHED OG INDADVENDTHED

Det er helt okay – og normalt at være genert. Men har du nogensinde overvejet hvad din generthed kan koste dig? At du ikke får taget dig sammen til at sige hej til hende den smukke kvinde i baren? At du faktisk holder dig selv tilbage på mange punkter i dit liv, simpelthen fordi du er for genert til at stå frem og sige din mening?
Heldigvis kan du gøre noget ved din generthed, Men det kræver de rette værktøjer, de rette øvelser, og den rigtige vejledning! Ellers bliver du ved med at spilde din tid.

FÅ BEDRE RESULTATER PÅ TINDER 

Vi kan lige så godt udnytte de gode muligheder der er tilgængelige, så hvis du gerne vil, kan vi også kigge på Tinder og andre dating apps. Mange mænd ved nemlig ikke hvordan man bruger appen mest optimalt. Dette kan du udnytte, og dermed skille dig ud fra mængden.
Her hjælper jeg dig med at opsætte en skarp profil, med den rigtige kombination af billeder og en god profiltekst. Herefter lærer jeg dig hvordan du nemmere kan åbne samtaler, holde dem kørende og lukke dem, med en date som resultat. Uden at du skal skrive frem og tilbage i 14 dage, og I alligevel ikke kommer til at mødes.

HVORDAN FUNGERER ET COACHING FORLØB?

HVORDAN KOMMER DU I GANG?

1. ANSØG OM ET GRATIS KONSULTATIONS KALD

I det første step udfylder du min korte tilmeldings form. Her giver du mig noget info om din nuværende situation og dig selv, så jeg ved hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig.

2. Vi tager et gratis kald

Vi aftaler et tidspunkt til et gratis og uforpligtende kald på 40-60 minutter. Her snakker vi om din situation og hvad du gerne vil opnå. Her laver jeg en individuel step-by-step plan til dig, så du sikkert kan nå dine mål, ud fra din nuværende situation.

3. Vi går i gang

Hvis du passer til mit program og det appellerer til dig, går vi i gang med forløbet på 10 uger. Her finder vi på det gratis kald en dato for første kald, og du vil få nogle opgaver at skulle løse hertil.

ANSØG OM ET GRATIS KALD NU