Henriks personlige historie

Det meste af mit liv har jeg døjet med lavt selvværd og tanker om at jeg ikke var god nok.. At snakke med kvinder har også altid været en udfordring for mig, og når man kombinerer det med lavt selvværd, bliver det ikke ligefrem nemmere.
Jeg havde gået i et par år, og brugt alt for meget energi på at tænke over hvad andre tænkte om mig.. Jeg har været i to forhold der ikke holdt. Efter at have set nogle af Christians videoer, gik det op for mig at jeg var alt for needy og at jeg havde alt for lavt selvværd.

Derfor besluttede jeg mig for at kontakte Christian, bare for at høre lidt om hvordan han måske kunne hjælpe mig. Programmet lød til at være godt sammensat, og det skuffede bestemt ikke.

Hans resultater igennem forløbet

Igennem hele forløbet arbejdede vi på at forbedre mit syn på mig selv, min måde at tænke på og måden jeg kommunikerede med kvinder på. Både i virkeligheden, men også på Tinder.
Noget af det mest vigtige Christian hjalp mig med, var at blive mere ligeglad med hvad andre måske tænke om mig, og at tro mere på mig selv. Specielt det, at man så nemt kan skrive til Christian imellem coaching kaldene, og han hurtigt svarer hjalp mig meget.

Forløbet har gjort at jeg nu har langt nemmere ved at snakke med kvinder og jeg tror mere på mig selv. Det er egentligt utroligt hvor meget det kan have indflydelse på ens hverdag, hvor jeg er blevet mere glad og struktureret. Det har faktisk også hjulpet mig på mit arbejde, hvor jeg nu har det langt bedre. Ja og så dater jeg en rigtig sød pige nu.

Peters personlige historie

Da jeg kom på dating markedet efter et langvarigt forhold og i en alder af 34 år havde jeg ikke de store erfaring med at date.
Jeg føler at Christian tilpasser sit forløb til den enkelte person så hver enkelte får mest muligt ud af det, hvilket gør det hele mere personligt. Christian er på 24/7 når man er i forløbet, og det er rart hvis man lige pludselig står i en situation hvor man skal bruge hjælp eller et god råd. I forløbet kommer man ind på mange forskellige emner og man kommer virkelig i tænkeboksen hvilket er med til udvikle og styrke en selv.

Skarpe tinder billeder

Efter jeg havde fået taget noget super skarpe billederne af Christian, snakkede vi om hvordan man kunne lave sin dating profil, sådan at man skilte sig ud fra alle de andre. Og det gav virkelig pote. Jeg fik overraskende hurtigt virkelig mange dates i kalenderen. Og som prikken på i’et blev jeg kæreste med en pige lige i slutningen af mit coachingforløb.
Der er sket meget med min personlig udvikling på 10 uger, meget mere end jeg havde forventet. Det har givet mig mere glæde, selvtillid, sundere livsstil, og generelt en oplevelse for livet. Jeg synes forløbet har været det hele værd og jeg vil give Christian de bedste anbefalinger herfra.

“Jeg fik overraskende hurtigt virkelig mange dates i kalenderen. Og som prikken på i`et blev jeg kæreste med en pige lige i slutningen af mit coachingforløb.
Der er sket meget med min personlig udvikling på 10 uger, meget mere end jeg havde forventet. Det har givet mig mere glæde, selvtillid, sundere livsstil, og generelt en oplevelse for livet.”

William, 27

Før coachingen med Christian, var jeg virkelig bange for at snakke med kvinder.
Selvom jeg havde et ret godt liv, og en del værdi at give, følte jeg mig ikke god nok, eller værdig til til at være sammen med kvinder. Christian hjalp mig med at indse min egen værdi, og gav mig vejledning, opmuntring og modet til at gå ud, tage action og snakke med langt flere kvinder ud fra mit nye mindset og tanker.

Indenfor de ti uger i hans program, gik jeg fra at være bange for bare at sige hej til en kvinde, til at starte samtaler med de kvinder jeg virkelig havde interesse i, gå på dates og endda have sex med kvinder jeg aldrig ville have vurderet mig selv til at have en chance med før.
Selvfølgelig var der meget arbejde der skulle gøres og det var hårdt… Men jeg er sikker på, at uden Christian havde jeg ikke fået så gode resultater på så kort tid.

Marcus, 25

Jeg var ude med Christian for at få bedre billeder til Tinder, og senere hen professionelle billeder til min virksomhed.
Billederne har givet både mit dating liv og markedsføring et stort skub!
Jeg havde året før lavet en Tinder profil, men gav hurtigt op da jeg ingen matches fik grundet dårlige billeder!
Før i tiden troede jeg at man skulle ligne en topmodel for at få noget som helst ud af sin tid på Tinder, men var ret imponeret over hvad et sæt godt billeder kan gøre.
Udover selve photoshootet gav Christian mig en masse fif til Tinder og dating generelt. Det var tydeligt at se at Christian havde styr på sit kram, hvilket også afspejles i hans sjove og karismatiske personlighed. Det var en virkelig god investering som jeg vil anbefale til alle der vil have bedre resultater med dating.

“Samlet set kan jeg kun anbefale at søge Christians hjælp, når man føler der ikke er noget der rokker sig i ens dating liv eller også når man bare har brug for en, der kan kigge en over skulderen og pege på de ting, man måske ikke selv lige har tænkt på og som kan speede processen op.”

Jan, 31

Christian har været super god til at fange mine individuelle problemer i forbindelse med flirt og kommunikation med kvinder, samt min selvopfattelse.
Samarbejdet har været præget af Christians mangeårige succesrige egne erfaringer med kvinder. Jeg kunne nemt relatere til den proces han selv havde været igennem, hvilket gjorde forløbet til en meget personlig oplevelse mellem os, hvor jeg følte mig i gode hænder hos en, som har været i lignende situation engang.
Samtidig var det tydeligt, at Christian tog sin rolle som coach alvorlig. Efter vi tilpassede min tøjstil og snakkede om hvad der er vigtigt at tænke på i forhold til mit ydre, gik vi over til at belyse de falske overbevisninger jeg havde om kvinder og mig selv.
I sidste fase af Coaching forløbet gik vi mere i detaljer og analyserede hvad jeg gjorde godt og hvad jeg kunne gøre bedre i min flirt og omgang med kvinder. Her kunne jeg trække specielt meget ud af Christians egne erfaringer.
Samlet set kan jeg kun anbefale at søge Christians hjælp, når man føler der ikke er noget der rokker sig i ens dating liv eller også når man bare har brug for en, der kan kigge en over skulderen og pege på de ting, man måske ikke selv lige har tænkt på og som kan speede processen op.

Vil du også have min hjælp? Book et gratis kald med mig!

I mit mentorforløb vil jeg som dating coach hjælpe dig til at få bedre selvværd og blive gladere for dig selv. Dating coach, selvtillids coach, selvværds coach og tinder billeder og coach forløb

Johan, 26

Tinder er jo i virkeligheden fucking overfladisk og du bliver kun dømt på de billeder du har.
Når det er sagt kan 3000 kroner stadig synes at være mange penge for 8 billeder.
Jeg tænkte lidt over det, og kom frem til at hvis jeg nu bare fik 2 rigtig gode dates ud af det, ville det være pengene værd. MEN – Efter at ha’ set de resultater jeg har fået med mine nye billeder, ville jeg ha’ givet det dobbelte uden at tøve!

Før Mit photoshoot med Christian, fungerede Tinder “okay” for mig. Jeg fik matches, men de rigtig smukke piger matchede jeg aldrig med. Efter at have lavet en ny tinder med Christians billeder, gik der 5 timer før jeg havde 99 nye synes godt om. Søndag aften et par dage efter- hvor flest er på tinder, fik jeg næsten 30 matches. High value piger skriver først til mig nu, har faktisk lagt det lidt til side, fordi jeg ikke kan holde styr på så mange samtaler. – Luksus problem!

Jeg synes det var rigtig nemt at få taget billeder af Christian. Han er helt nede på jorden, han er god til at sætte en “i gang”- altså få bevægelse på billedet og til at guide igennem hele processen generelt. Det er tydeligt at han ved hvad han snakker om, og jeg fik gode inputs og lidt sparring i forhold til game/sociale færdigheder.
Alt i alt en super god oplevelse- og rigtig god investering!

Udover resultaterne på tinder, har jeg brugt 1 af billederne på facebook. Jeg har dobbelt så mange likes på det som mit næstbedste profilbillede, har aldrig haft så gode billeder af mig selv.

“Efter at have lavet en ny tinder med Christians billeder, gik der 5 timer før jeg havde 99 nye synes godt om. Søndag aften et par dage efter- hvor flest er på tinder, fik jeg næsten 30 matches. High value piger skriver først til mig nu, har faktisk lagt det lidt til side, fordi jeg ikke kan holde styr på så mange samtaler. – Luksus problem!

Vil du høre mere? Book et gratis kald med mig!

I mit mentorforløb vil jeg som dating coach hjælpe dig til at få bedre selvværd og blive gladere for dig selv. Dating coach, selvtillids coach, selvværds coach og tinder billeder og coach forløb